Hypnose in Almelo (Overijssel)


Directe hypnose in Almelo werkt écht!

Heb jij last van gewichtsbeheersing waardoor je elke keer schommelt met je gewicht? Heb je een bepaalde angst voor bijvoorbeeld een tandarts, een examen of faalangst. Zit je midden in een rouwverwerking maar kun je niet met de situatie omgaan?

Iedereen heeft wel een angst of fobie waarvan je denkt: “Hoe kom ik eraan”. Maar belangrijker is, hoe kom je er weer vanaf. Directe hypnose is effectief en ongelooflijk krachtig voor het veranderen van vele geestelijke of lichamelijke klachten waarbij de oorzaak meestal onbekend is. In de meeste gevallen is één sessie voldoende om definitief van een probleem af te zijn.

Hypnose in Almelo: Wat is hypnose en hoe werkt?

Hypnose is een ontzettend krachtig instrument waarbij de hypnotiseur je in een diepe ontspanning brengt. Zodra je in diepe ontspanning bent, kan de hypnotiseur suggesties geven aan je onderbewustzijn. Hier geeft de hypnotiseur alleen suggesties die je zelf hebt aangegeven.

De hypnotiseur kan je onderbewustzijn niks zeggen waar je het zelf niet mee eens bent want dan kom je direct uit je hypnose. Hypnose is niet eng maar het geeft je juist een heerlijk ontspannen gevoel én je bent meestal al na 1 sessie van je probleem af.

Hypnose in Almelo: Hypnosepraktijk Twente

Mijn inspiratie om een eigen bedrijf te beginnen is begonnen doordat ik zelf in hypnose ben gebracht met een probleem. Ikzelf hou ontzettend veel van paarden maar durfde er niet meer op te stappen. Dit was echt een probleem voor mij.

Ik ben in hypnose gebracht en daarna kon ik weer alles met het paard doen. Mijn angst is nu voorgoed weg. Ik was er zo van onder de indruk dat ik alles wou weten omtrent hypnose. Vandaar dat ik ook mijn eigen hypnosepraktijk ben begonnen. Ik heb meerdere opleidingen gehad en ben ook gecertificeerd allround hypnotiseur.

Hypnose In Almelo: Laat Mij Je Helpen

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer want je bent het waard om weer gelukkig te worden! Plan dan meteen een afspraak in of wanneer je toch met vragen zit dan is het ook mogelijk om vrijblijvend een belafspraak maken. Je kunt me dan alles vragen over hypnose en de behandeling.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.