Stoppen met roken moeilijk?


Stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen?

Stoppen met roken is voor een ieder aan te raden, want je weet dat roken slecht is voor je gezondheid. Het kost vreselijk veel geld en tijd. Tijdens het traplopen voel je pas dat je geen conditie meer hebt. Je begint te hoesten en ziet in de spiegel je gele tanden. Je moet het slechte weer in om een sigaret op te steken.

Dit is het moment om er iets aan te doen door te stoppen met roken. Wil jij je weer fitter voelen en meer conditie, adem en energie overhebben.

Niet meer in slecht weer naar buiten om te hoeven roken. Je weer frisser laten ruiken voor de omgeving om je heen. Stoppen met roken bespaart veel geld waardoor je meer over hebt voor leuke dingen.

Je gaat beter ruiken en proeven. Daarnaast smaakt alles ook nog eens lekkerder en beter.  Je hebt geen last meer van een rokershoest. Je hebt een beter humeur. Een mooiere huid en tanden.

Je bent niet elke keer meer afhankelijk voor een sigaret en trots dat het stoppen met roken gelukt is. Je viert ook meer verjaardagen met je dierbaren wanneer je gaat stoppen met roken.

Ik wil je helpen! hypnose kan je zeker helpen bij het stoppen met roken. Met hypnose heb je geen last van ontwenningsverschijnselen zoals: duizeligheid, depressie, prikkelbaarheid, slecht in slaap komen of slecht in slaap blijven, concentratieproblemen, hoofdpijn, rusteloosheid, verveling, vermoeidheid, toegenomen eetlust wat resulteert in gewichtstoename, hoesten en keelpijn.

Plan een sessie om te stoppen met roken

Bij mij heeft het heel goed geholpen. Maar ik wou er zelf ook heel graag vanaf. Dat terwijl pleisters en pilletjes van de dokter niet hebben geholpen. Toen ik buiten kwam had ik door dat roken een gewoonte is. Ik heb na die tijd geen sigaret weer gerookt, zonder er teveel moeite voor te doen. Zelfs niet op feestjes.

— Sabine

Stoppen met roken

Wat is hypnose en hoe werkt het eigenlijk?

Hypnose is een ontzettend krachtig instrument waarbij de hypnotiseur je in een diepe ontspanning brengt. Zodra je in diepe ontspanning bent, kan de hypnotiseur suggesties geven aan je onderbewustzijn. Hier geeft de hypnotiseur alleen suggesties die je zelf hebt aangegeven.

De hypnotiseur kan je onderbewustzijn niks zeggen waar je het zelf niet mee eens bent want dan kom je direct uit je hypnose. Hypnose is niet spannend maar het geeft je juist een heerlijk ontspannen gevoel.

Mijn inspiratie om een eigen bedrijf te beginnen is begonnen doordat ik zelf in hypnose ben gebracht met een probleem. Ikzelf hou ontzettend veel van paarden maar durfde er niet meer op te stappen. Dit was echt een probleem voor mij.

Ik ben in hypnose gebracht en daarna kon ik weer alles met het paard doen. Mijn angst is nu voorgoed weg. Ik was er zo van onder de indruk dat ik alles wou weten omtrent hypnose. Vandaar dat ik ook mijn eigen hypnosepraktijk ben begonnen. Ook heb ik meerdere opleidingen gedaan waardoor ik gecertificeerd allround hypnotiseur ben.

Laat Mij Je Helpen Om Te Stoppen Met Roken

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer want je bent het waard om weer gelukkig te worden! Plan dan meteen een afspraak in of wanneer je toch met vragen zit dan is het ook mogelijk om contact op te nemen via de contactpagina of een vrijblijvend belafspraak te maken. Je kunt me dan alles vragen over hypnose en de behandeling.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.