Hypnose voor je angst, verslaving of probleem


Wat is hypnose nou eigenlijk?

Hypnose is een ontzettend krachtig instrument waarbij je in diepe staat van ontspanning ligt. Bij hypnose slaap je niet zoals veel mensen denken. Je bent erg gefocust. Iedereen is wel eens in hypnose geweest. Denk hierbij aan staren of even wegdromen. Ook kan bijna iedereen zich wel indenken dat je in de auto zit en einde van je reis denkt ben ik er nu al? Dit is hypnose. Je bent er wel bij maar je kan een gedeelte van je reis niet meer herinneren.

Veel mensen denken dat hypnose eng is en dat de hypnotiseur van alles met je kan doen. Dit is een fabeltje, als je het niet wilt, gebeurd het ook niet. Als je er open voor staat zoals bij showhypnose dan kun je gekke en leuke dingen doen met hypnose. Zodra er iets gebeurd wat niet in je straatje past kom je direct bij.

Bekijk deze video op Youtube

Hoe kan het dat een hypnotiseur makkelijk van bijvoorbeeld mijn angsten of verslavingen kan wegnemen?

Dit is erg makkelijk te verklaren. Iedereen bouwt vanaf zijn 8e levensjaar een kritische factor op. Dit is een factor die ervoor zorgt dat je niet alles gelooft, dat je bang bent voor bepaalde dingen en dat je goede beslissingen kunt maken. 95 % van wat je in je dagelijkse leven doet is onbewust. Maar 5 % wat je doet is bewust. Als je bijvoorbeeld ergens bang voor bent denk je bij jezelf: hou op dit is niet eng je kunt het best, maar je onderbewustzijn denkt hier anders over. Je onderbewustzijn wil maar 1 ding en dat is jou veilig en gelukkig houden. Als je gelukkig wordt van bijvoorbeeld sigaretten denkt je onderbewustzijn, dat is mooi hier wordt ze gelukkig van dus dat houden we erin.

Zodra je in hypnose gaat, ga je eerst in een diepe ontspanning. Hierna wordt je kritische factor opzij gezet (door ervoor te zorgen dat je bewust ergens anders aan denkt) zodat het onderbewuste vrij komt voor suggesties. Nu kan de hypnotiseur suggesties geven aan je onderbewustzijn, zoals afvallen, stoppen met roken, angst en fobieën en nog veel meer. Dit kan je niet zelf doen, want je kunt zelf niet bij je onderbewustzijn. De hypnotiseur kan dit wel en kan je zo gemakkelijk van je problemen afhelpen.

Wat kan je allemaal behandelen met hypnose?

Je kunt ontzettend veel behandelen met hypnose denk hierbij aan angsten, afvallen, verslavingen zoals stoppen met roken, migraine, betere prestaties op het werk, betere concentratie, hulp bij het rouwproces,podiumvrees, stressvermindering of gewoon voor de ontspanning. Hypnose is niet eng maar is geweldig om mee te maken. Je voelt je daarna heerlijk en ontspannen. De meeste problemen is met 1 of 2 sessies al verholpen. In sommige gevallen is een derde sessie nodig.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.