Afvallen met hypnose


Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose bij Hypnosepraktijk Twente

Hoe kun je afvallen met hypnose zonder een jojo-effect met een hypno maagband?

Afvallen is iets wat veel mensen zich bezighouden in het dagelijks leven.

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad: die paar kilo’s erbij na de feestdagen, je tegoed doen aan al dat lekkers op een verjaardag, of de extra kilos die blijven na een zwangerschap.

Misschien heb je last van overgewicht en wil je daar eindelijk wat aan doen. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk (weer) normale kleren te kunnen kopen? Hoe heerlijk zou het zijn om je goed, zeker en gelukkig te voelen.

Eindelijk een strakker lichaam waar je alleen nog maar van kon dromen. Eindelijk geen crash-diëten meer! Hoe heerlijk is het dat mensen je niet meer nakijken en dat je zelf een positiever zelfbeeld krijgt?

Hypnose maagband plaatsen.

Ik wil je helpen! Dit gaat werken met hypnose. Afvallen met hypnose gaat werken, dit kan ik uit eigen ervaring vertellen. Dit door gebruik te maken van een virtuele maagband, zie video hierboven voor meer uitleg over zo’n virtuele hypno maagband.

Je hebt ‘s avonds op de bank echt geen zin meer om de hele snoepla leeg te eten tijdens ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ ;-).

Afvallen met hypnose gaat hierbij helpen.

Afvallen met hypnose recensie

Voor een paar weken terug geweest voor een consult. Ik ging er heen omdat ik wil afvallen onder hypnose en meer energie wil hebben. En het werkt! Heb meer energie en ben inmiddels al een aantal kilo kwijt dit alles met het afvallen door hypnose. Omdat ik geen zin meer heb aan snaaien en sneller vol zit. Ik voel me super!! Ook heb ik nu een zelfhypnose afvallen gekregen die me thuis helpt bij het ondersteunen.

Dewie

Wat is hypnose en hoe werkt het eigenlijk?

Hypnose is een ontzettend krachtig instrument waarbij de hypnotiseur je in een diepe ontspanning brengt. Zodra je in diepe ontspanning bent, kan de hypnotiseur suggesties, in dit geval afvallen met hypnose, geven aan je onderbewustzijn. Hier geeft de hypnotiseur alleen suggesties die je zelf hebt aangegeven.

De hypnotiseur kan je onderbewustzijn niks zeggen waar je het zelf niet mee eens bent want dan kom je direct uit je hypnose. Hypnose is niet eng maar het geeft je juist een heerlijk ontspannen gevoel én je bent meestal al na 1 sessie van je probleem af.

Mijn inspiratie om een eigen bedrijf te beginnen is begonnen doordat ik zelf in hypnose ben gebracht met een probleem. Ikzelf hou ontzettend veel van paarden maar durfde er niet meer op te stappen. Dit was echt een probleem voor mij.

Ik ben in hypnose gebracht en daarna kon ik weer alles met het paard doen. Mijn angst is nu voorgoed weg. Ik was er zo van onder de indruk dat ik alles wou weten omtrent hypnose. Vandaar dat ik ook mijn eigen hypnose praktijk ben begonnen. Ik heb meerdere opleidingen gehad en ben ook gecertificeerd allround hypnotiseur.

Meest gestelde vragen over afvallen met hypnose.

Wordt een hypnose sessie vergoed door de zorgverzekeraar?

Standaard wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar wij beschikken over de juiste opleidingen en papieren waarmee het mogelijk dit te vergoeden bij je zorgverzekeraar. Ben je aanvullend verzekert? Dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars een gedeelte van de behandeling. Kijk dit goed na bij je zorgverzekering of hypnose voor je wordt vergoed.

Laat Mij Je Helpen Met Afvallen

Ben je overtuigd? Plan dan meteen een afspraak in of wanneer je toch met vragen zit dan is het ook mogelijk om vrijblijvend een belafspraak maken. Je kunt me dan alles vragen over hypnose en de behandeling.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.