Kinderhypnose 4 tot 12 jaar


Ook kinderen kennen angsten. Denk hierbij aan plassen in bed of gewoon overdag in de broek, angsten bij het zwemmen, constant buikpijn hebben of heel onzeker zijn. Helaas komt dit vaak bij kinderen voor en doktoren kunnen hier weinig aan doen. Kinderhypnose kan hierbij helpen!

Wat is kinderhypnose precies?

Bij kinderhypnose wordt gebruik gemaakt van de fantasie wereld van het kind. Op een spelende wijze pak ik het probleem aan en ik zorg ervoor dat kinderhypnose een erg leuke en prettige ervaring voor het kind is want ook kinderen kunnen al veel vervelende ervaringen hebben zodat ze al snel in de problemen raken. Denk hierbij aan een boos gevoel, angstig gevoel, veel buikpijn, onzeker of niet blij met zichzelf.

Met behulp van kinderhypnose kun je een kind erg goed helpen om van hun probleem af te komen. Eindelijk kunnen ze zich weer blij, vrolijk, zeker of zonder angst verder met hun leventje.

Waarom kinderhypnose werkt

Kinderen zijn makkelijker te hypnotiseren dan volwassenen omdat kinderen tot 8 jaar nog geen kritische factor hebben opgebouwd en hierdoor makkelijk in hypnose te krijgen zijn.  In de meeste gevallen is 1 sessie voldoende om veel problemen op te lossen. Hieronder de meest voorkomende problemen dat je kunt oplossen met hypnose:

  • plassen in bed of broek
  • angst zwemmen
  • buikpijn
  • angsten
  • onzeker
  • trauma
  • concentratie problemen
  • ADHD/ADD

Heb je zelf een zoon of dochter dat een probleem ervaart en wil hij/zij dit ook opgelost hebben? Dan kun je kiezen voor kinderhypnose waarbij het kind niet telkens weer het verhaal aan iemand hoeft te vertellen. Veel kinderen vinden het moeilijk om uit te leggen wat ze precies voelen want ze weten het vaak zelf nog niet.

Kinderhypnose om effectief de problemen op te lossen

Bij kinderhypnose gaan we werken aan de wensen van het kind. Je kind moet wel bereid zijn om te praten over het probleem met de hypnotiseur. Kinderhypnose kan vanaf een leeftijd van 4 tot 12 jaar. De hypnose sessie is korter dan een sessie voor volwassenen, dit omdat een kind erg snel in hypnose is. Ze gaan dagdromen, dromen terwijl ze wakker zijn. Kinderen vinden dit ontzettend leuk!

Wil je een tool waarbij je zelf je kind kunt helpen terwijl die slaapt? Bekijk eens wat SleepTalk voor je kind kan doen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je overtuigd? Wacht niet langer want je kind is het waard om weer gelukkig te worden!

Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Het is ook mogelijk dat ik je terugbel, vul hiervoor het volgende korte formulier in.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.