Over


Hypnosepraktijk Twente

Ik ben Wobke IJmker en ben 33 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn leven in een notendop: Ik heb veel opleidingen gedaan en ben van het ene uiterste baantje naar het andere uiterste baantje gegaan. Nergens kon ik voldoening krijgen.

Totdat ik zelf naar een hypnotiseur ging voor een probleem. Ze heeft me echt de ogen geopend en ik was met 1 sessie van mijn probleem af. Mijn nieuwsgierigheid kwam boven en ik wou alles weten wat betreft hypnose.

Ik heb dan ook al veel opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om iedereen te helpen met een probleem.

Sinds kort ben ik voor mijzelf begonnen omdat ik ervan overtuigd ben dat ik mensen goed kan helpen met welk probleem dan ook. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en ik vind het geweldig om te zien en te lezen als de hypnose heeft gewerkt.

De klanten staan dan ook hoog bij mij in het vaandel, en ik zou er alles aan doen om de hypnose sessie te laten slagen. Meestal ben je al geholpen met 1 of 2 sessies.

Bij mij ben je op het goeie adres voor welk probleem dan ook. Ik ben gemotiveerd, gedreven en een ervaren hypnotiseuse. Ik kan je met elk probleem helpen. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Klik hier.

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose