Recensies


Wat anderen over mij zeggen

facebook
Bekijk de Facebook recensies
4,5 / 5 (47 beoordelingen)

google
Bekijk de Google recensies
4,3 / 5 (19 beoordelingen)

Hieronder staan enkele persoonlijk ingezonden recensies.

Afvallen

Collage 2022 11 16 14 39 46

Hallo Wobke,

17 mei kwam ik bij je ik wilde en moest ook wel afvallen en hoopte dat door de hypnose dit zou lukken.
En…ja het lukt nog steeds val ik af en ik ben in dit half jaar inmiddels 20 kg afgevallen.
Hier ben ik super blij mee, en ben er vast nog niet want zolang op deze manier het gewicht steeds meer af neemt wordt ik hier alleen maar steeds blijer van.
Mensen om me heen zien het ook en ik heb al behoorlijk wat reclame voor je gemaakt.
Nee het is soms nog steeds niet makkelijk en dan val ik ook niet zoveel af die week maar dat wordt een week later dan wel weer gecompenseerd.
Het hoeft ook niet super snel te gaan ik vind gemiddeld 3 kg per maand prima.

Kortom wat ben ik blij dat ik de weg naar je gevonden heb.
En mocht er een hikup komen (wat ik eigenlijk niet verwach) dan weet ik nu dat ik optijd aan de bel moet gaan trekken en het niet terug moet laten slaan
Maar so far so good……

Super super dank…

Lieve groet van een heel tevreden mens
Esther Kleiman


Ik zou jou nog mailen, als er twee maanden om waren na de hypnose. Ik ben op 7 maart bij jou geweest. De eerste twee maanden had ik totaal geen behoefte aan snaaien, maar nu lijkt het af en toe terug te komen. Wel in veel mindere mate, en dan kan ik stoppen na bijvoorbeeld drie koekjes in plaats van de hele trommel leeg te eten. Ik heb in elk geval de neiging niet meer om na een avond vergaderen thuis me vol te willen proppen! Ik ben zes kilo afgevallen, nog niet op mijn streefgewicht, maar het voelt heel goed. Ik ben in elk geval tot nu toe voor het grootste deel heel blij met het resultaat! Dankjewel!

— Marieke

Afvallen

Een week of 6 geleden ben ik bij je geweest voor het afvallen en ik zou je nog even laten weten hoe het nu gaat. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad…ben al een kilo of 8 kwijt en dat zonder enige moeite…ik dronk nooit veel…nu drink ik heel veel en alleen maar thee en water…ik schep veel minder eten op en dan nog kan ik het soms niet eens op…ook loop ik weer heel erg veel. Dus ik ben zeker erg tevreden en ga het iedereen die er naar vraagt aanraden! Super bedankt!

— Monique

Afvallen

Afgelopen juli voor een sessie geweest. Afvallen en meerdere persoonlijke struikelpunten besproken en behandeld tijdens de sessie. Moet zeggen dat ik qua kilo’s nog niet zo heel veel kwijt ben, maar heb wel sneller vol gevoel, minder zin in snaaien en 2 liter water drinken gaat zonder problemen. (dus met die kilo’s gaat het vast goed komen, al het goede komt langzaam ☺). Verder voel ik me “anders”, kan niet precies uitleggen, maar meer gefocust op mezelf. Nee zeggen/opkomen voor mezelf gaat me makkelijker af. Meer energie. Kortom voel me veel fijner en ben tevredener met mezelf. Wist niet wat ik me erbij moest voorstellen of wat ik kon verwachten, maar al met al vond ik het een bijzondere ervaring. Heb het niet als onprettig ervaren en zou het zeker anderen aanraden.

— Sharon

Afvallen

Ik ging erheen voor afvallen. Sinds 8 maart ben ik 23.6 kilo afgevallen. Kan steeds beter nee zeggen en al helemaal tegen mijzelf. Dus bij mij heeft het gewerkt. Vind alleen dat ze van te voren kan zeggen hoe duur iets gaat kosten als dit goed Nederlands is. Ik ging in de avond en dan is het dus 25 euro duurder. Stond op de site maar ja dat zag ik niet. Dus geïnformeerd worden kan beter. Mijn vriend ging er gisteren heen en overdag. Zag ineens dat hij 125 moest betalen dacht huh het was overdag. Was het duurder geworden blijkbaar. Vind toch echt dat dat beter gecommuniceerd moet worden en dan echt van te voren. Want vind 25 euro meer best veel.

— Petra

Afvallen

17 mei ben ik bij je geweest voor een hypnose sessie in eerste instantie met de vraag om af te vallen. Tijdens ons fijne voor gesprekje kwam ik er achter dat ik niet meer gelukkig was met hoe ik leefde. Ik had geen energie meer voor een hele dag met mijn 2 kinderen. Als mijn man aan het werk was kwam de zak chips weer tevoorschijn en natuurlijk zat ik alles stiekem op te eten. Ik had eigenlijk een eetverslaving. En geen puf om er iets aan te doen. Jij hebt vooraf overlegd wat je bij mijn onderbewuste wilde weghalen/ veranderen. Waaronder: minder trek in lekkere dingen, meer water drinken, energie, bewuste keuzes maken enzovoort. De hypnose heb ik als heel prettig ervaren, ik weet alles nog wat er gezegd is. En nu 1,5 maand later ben ik 5 kilo afgevallen, drink ik met gemak 2 liter water, ik heb nog geen zak chips aangeraakt, ondanks dat ze gewoon op de zelfde plek liggen als voorheen  (gewoonweg geen behoefte aan), ik ben weer gaan sporten ( 3x in de week en vind het nog leuk ook), ik ben gelukkig en het aller belangrijkste ik ben weer de moeder die ik wil zijn met energie voor de kids.

— Anoniem

Afvallen

Ben 4 weken geleden geweest voor een afval sessie. En in 4 weken tijd 5,3 kilo afgevallen. Het is super Wobke bedankt!

— Eric

Afvallen

Gisteren geweest voor sessie betrekking tot afvallen. Ik weet hoe ik gezond moet eten maar at meer dan mijn lichaam nodig had en zat continu te snaaien in zoet- en hartigheid. Ook dronk ik niet voldoende water op een dag. Na de sessie: Ik reed helemaal zen naar huis. Alleen daarvoor is het al relaxed! Mijn man zei wat doen we met eten vanavond? Ik dacht in eerste instantie Hoezo?! het is twee uur ‘s middags en jij bent al met avondeten bezig haha! Toen ik naar het dorp ging om boodschappen te doen, vond ik de snackbarlucht enorm stinken. Normaal zou ik denken: oeh lekker kroketje. Na het eten was het ook klaar en heb ik zelfs geen toetje gehad, pas later tegen 20.00. Het is nog kort om te zeggen betreft afvallen maar ik merk nu al dat ik minder met eten bezig ben en dat is al heel fijn en heel wat waard. Hoe Wobke het deed was erg super, wat doe je toch mooi en bijzonder werk. Enorm respect meid, en ik laat je over een tijd weten hoe het gaat.

— Nadine

Afvallen

Sinds 22 december toen ik een afspraak had bij jou ben ik van 109 kilo naar 102 kilo gegaan. Het gaat echt hartstikke goed. Ik heb minder trek aan zoetigheden en chips, pinda’s, kaas, etc.. In het weekend bij een feestje dan laat ik het gewicht even voor wat het is maar dan pak ik het de volgende dag zo weer op. Ik kan me nu ook niet meer zo druk maken wat mensen van mij vinden, verbaas me er nu over zonder mij te hoeven ergeren. Ook merk ik dat ik wat zelfverzekerder ben geworden. Hartelijk dank voor jou hulp Wobke en als ik weer wat hulp nodig ben dan zie je me wel een keer weer verschijnen.

— Anoniem

Afvallen

Heel bijzondere ervaring! Wobke is een prettige persoonlijkheid, straalt professionaliteit en vertrouwen uit, waardoor ik de hypnose behandeling als uiterst prettig heb ervaren.

— Ellen

Afvallen

Voor een paar weken terug geweest voor een consult. Ik ging er heen omdat ik wil afvallen en meer energie wil hebben. En het werkt! Heb meer energie en ben inmiddels al een aantal kilo kwijt, omdat ik geen zin meer heb aan snaaien en sneller vol zit. Ik voel me super!!

— Dewie

Afvallen

Voor de eerste keer toch de stoute schoenen aangetrokken. Lang getwijfeld om een afspraak te maken. Gelukkig toch gedaan. Ik kwam om mijn gewicht onder controle te krijgen. Het eerste gesprek wat ik had was al zo prettig, ik voelde mij ontzettend op mijn gemak. Na de hypnose voelde ik me heel ontspannen en kon de wereld aan! Nu na 4 weken nog steeds het goede gevoel. Echt een aanrader en ik kom zeker terug!

— Sandra

Afvallen

Zelf afvallen lukte me echt niet met al mijn medische aandoeningen, als echte emo-eter was het een eeuwig gevecht. Totdat ik over hypnose las. Ik heb een afspraak met Wobke gemaakt en ik ging ervoor. Hypnose verbaasde mij enorm, het voelde zo fijn en zo relaxt! Nu na drie weken ben ik inmiddels ruim 4 kilo kwijt zonder strijd!! Ik voel me bijzonder lekker in mijn vel en kan iedereen aanraden een afspraak met Wobke te maken!

— Esther

Afvallen

Hoi…jij wou nog weten hoe t me vergaat… K kan het zelf bijna niet geloven hoor en dacht ook…ach k verbeeld het me…gister de hypnose gehad.. Vanaf dat moment ben Ik heel relaxed… MN man zei net tegen mij.. Weet je dat je al vanaf gister niet meer nagel hebt gebeten… Ik kijken naar MN nagels en zei al goh ja dat klopt… Maar ook geen drang er naar… En ik heb me normale porties eten klaar gemaakt. Maar ik krijg maar de helft op…zo gigantische vol dat ik dan zit.

— Jolanda

Afvallen

Het was wel even en stap om bij jou in hypnose te gaan. Niet omdat ik jou eng vond, maar meer het idee van de hypnose was ongrijpbaar. Maar na je uitleg en het gesprek vooraf gaande aan de daadwerkelijke hypnose was prettig en geruststellend. Ik ben nu een week verder, natuurlijk ben ik nog niet op mijn streefgewicht, je kunt niet toveren, maar ik heb minder tot geen behoefte meer om ongezond te snaaien. Het is niet helemaal weg maar het is niet overheersend. Ik kan het gemakkelijker weerstaan. De kilo´s gaan er denk ik wel langzaam, maar zeker dan ook af. Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe. Ik zal laten weten wanneer ik mijn streefgewicht heb bereikt.

— Sandra

Afvallen

Ik ben onlangs onder hypnose geweest. Omdat ik heel graag wil afvallen. Ik was in het begin erg sceptisch…en wist ook niet wat ik kon verwachten. Eerst een fijn gesprek gehad. Wobke stelt je echt op je gemak. Ik mocht daarna in haar stoel gaan liggen. Ik dacht ik laat het maar over mij heen komen. Haar stem was erg prettig..ik werd er heel erg ontspannen van.  Ik weet alles nog wat ze tegen mij zei.  Het was vooral voor mij een hele fijne ervaring. Ik merk nu 2 weken naar de hypnose dat ik bewuster met eten om ga. In mijn hoofd gaat het echt zo van….Goh heb ik dat echt nodig. Word ik daar blij van als ik dat eet. En dan neem ik het niet mee in de winkel of ik eet het niet op. Ik eet nog wel lekkere dingen maar niet meer overmatig. Ben nu zelf 2 kilo kwijt. En ik hoop dat het nog veel meer word. Maar volgens Wobke gebeurt dat wel.

— Mariska

Afvallen

Stoppen met roken

 

Stoppen met roken recentie

Ik zou je nog even laten weten hoe het is gegaan/hoe het nu gaat. Vandaag precies 3 weken geleden was ik bij je en ik ga door het leven als een niet-roker. Ik verbaas me erover dat wat jij bij mij gedaan hebt, zoveel succes heeft. Vorige week mijn eerste feestje gehad zonder een sigaret en ik mistte deze totaal niet, net als andere dagen van de week. Ik ben hier erg blij mee. Ik wilde je graag dit vertellen, nogmaals bedankt.

— Aletta

Roken

Tot op heden gaat het prima met het niet roken. De drang is volledig weg en eigenlijk denk ik er niet of nauwelijks aan overdag.
Waanzinnig resultaat als je weet hoe verslaafd ik er aan was en hoe het mijn gedachtewereld beheerste. De energie boost werkt elke dag ietsje meer voor mijn gevoel, erg prettig! Dank je wel voor de uitstekende begeleiding en ik houd je op de hoogte over een maandje!

— Anoniem

Roken

5 juli bén ik er heen gegaan voor een sessie stoppen met roken. Eerst geloofde ik er niet in dat “hokes spokes” gedoe dacht ik maar het werkt perfect. Totaal geen drang naar een sigaret meer. Heel erg bedankt!!!

— Jeroen

Roken

vanaf dinsdag hypnose gehad nog niet weer gerookt wel moeilijke momenten maar ik ben sterker dan de peuk!

— Jannie

Roken

Afgelopen woensdag bij Wobke geweest om te stoppen met roken. Ben een type wat lastig kan ontspannen en een best wel grote controle freak is… binnen no time onder hypnose en helemaal gestopt met roken, zonder moeite! Kan het iedereen aanraden, had dit veel eerder moeten doen:) Van 25 sigaretten naar 0 in 1,5 uur!

— Anja

Roken

Nu een week zonder teveel moeite van het roken af raad het iedereen aan!

— Sabine

Roken

12 april naar Wobke geweest…stoppen met roken dat was iets wat ik super graag wou. Alleen lukte het me niet…heb 1 sessie gehad. En ben nu sindsdien rookvrij 1f642🙂

— Angelique

Roken

Ik ben super blij dat ik van het roken af ben! Ik had de hypnose veel eerder moeten doen. Ik vind het roken erg stinken en ik heb meer energie. Het eten smaakt veel lekkerder! Het was al gelijk na de hypnose net of ik niet gerookt had! Ik ga iedereen dit aanraden!

— Jantine

Roken

Ben vandaag voor het eerst onder hypnose geweest om te stoppen met roken. Ben er open minded heen gegaan en zou wel zien hoe het ging. In het begin van de hypnose stribbelde ik nog wat tegen maar daarna ging het super. Wobke is een super leuke meid die je erg op je gemak stelt!!!

— Miranda

Roken

Met behulp van Wobke ben ik inmiddels 3 weken van het roken af! Ik voel me er heel goed bij! 🙂

— Monique

Stoppen met roken

Bij mij heeft het heel goed geholpen. Maar ik wou er zelf ook heel graag vanaf. Dat terwijl pleisters en pilletjes van de dokter niet hebben geholpen. Toen ik buiten kwam had ik door dat roken een gewoonte is. Ik heb na die tijd geen sigaret weer gerookt, zonder er teveel moeite voor te doen. Zelfs niet op feestjes.

— Sabine

Stoppen met roken

Hele prettige en ontspannende sfeer en je komt er heel relaxt uit. Wobke is heel rustig en kalm, tijdens de hypnose voel je je steeds rustiger en ontspannender worden en je bent tijdens de hypnose op een mooie plek die je zelf hebt uitgekozen. Erg effectief! Ik kan het iedereen aanraden!

— Judith

Stoppen met roken

Was vorige week al bij je voor een sessie. Ik rook nog steeds niet ?

— Anoniem

Stoppen met roken

Ik zou jou nog laten weten hoe het gaat. Ik ben nu 1 week en 1 dag rook vrij 🙂 en heb echt nergens last van en voel me echt top! Wil voor in april nog een sessie bij je plannen voor het afvallen.
Groetjes Madelon

— Madelon

Stoppen met roken

Angsten

Op 22 december jl. voor het eerst een bezoek aan jouw praktijk gebracht voor een sessie met onze 13-jarige zoon. Onze zoon heeft al jaren erg veel angst voor vuurwerk. De gehele maand december is het voor hem moeilijk om naar buiten te gaan in het donker (bijvoorbeeld fietsen naar de sportclub of de straat op met vrienden). Deze angst is ontstaan op ongeveer 8 jarige leeftijd na het afsteken van erg zwaar illegaal vuurwerk door anderen bij ons in de straat. Nu hij ouder wordt, vindt hij het erg vervelend dat hij niet naar buiten durft te gaan in deze periode. Na slechts een enkele sessie bij jou in de praktijk, waarbij hij goed onder hypnose wist te geraken, verzocht hij zelf op Oudejaarsdag waar het vuurwerk lag. Hij heeft werkelijk de hele dag buiten gestaan en zelfs zelf vuurwerk afgestoken. Hij was en is nog steeds erg gelukkig en blij hiermee. Hij kan weer zonder angst naar buiten, wat een geweldige overwinning voor hem is. Wobke, nogmaals onze hartelijke dank.

— Anoniem

Angst

Hypnose recensie angst voor paarden

Ben erg goed geholpen was eerst wel wat sceptisch erover maar heb geen last meer van mijn angsten een aanrader ik worstelde al 15 jaar met dit probleem!!!

— Marianne

Angst

Het helpt echt!als je je maar volledig ontspant tijdens de sessie. Ontzettend bedankt Wobke! Vanaf mijn sessie bij jou afgelopen dinsdag heb ik erg veel energie, voel ik me weer relaxed en vrolijk. Je hebt echt waargemaakt wat je toegezegd hebt. Ik vind het echt ongelooflijk en ben er ontzettend blij mee. 1000x dank!

— Kim

Angst

Hoi ik zou je nog berichten hoe gegaan is na de hypnose bij mijn angsten om op vakantie te gaan. Ik ben 20 juli bij je geweest en de eerste paar dagen ging goed daarna heb ik tot een week voor de vakantie erg veel last gehad dat ik op punt heb gestaan alles af te zeggen en de maandag voor dat we weggingen waren de negatieve gedachtes weg, ik heb er heel erg aan moeten wennen en elke keer van he ik denk niet negatief. Op reis en in Kroatië ging het ook goed een keer iets last gehad was zo weer weg ben in totaal 19 dagen weggeweest en ben heerlijk relaxt en uitgerust sinds jaren!!!

— Marianne

Angst

Mijn wens was na jaren veel onrust, angst, negatief denken, vele lichamelijke klachten enz om verlost van te worden van dit alles en positief, ontspannen en genietend in het leven te kunnen staan. Ik vond het erg spannend maar gelukkig stelde Wobke me meteen op mijn gemak, ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en we zijn aan de slag gegaan. De meest positieve tot nu toe is dat ik me meer ontspannen voel, weer kan genieten van het leven en veel meer oog heb de positieve kanten van het leven terwijl ik alles alleen maar negatief zag. Ik ben erg benieuwd naar wat ik meer ga ervaren de komende tijd. Echt een aanrader dus!

— Anoniem

Angst

Ik ben bij hypnose praktijk Twente geweest voor m’n spinnen/insecten fobie. Die ging van kwaad tot erger. Na 1 sessie veel minder angst en durf nu met een papiertje de beestjes te pakken zonder dat ik compleet in paniek raak. Een erg goede ervaring dus!!

— Elles

Angsten

Kinderhypnose

Het is nu ruim 4 weken geleden dat je mijn dochter hebt behandeld. Het gaat echt heel goed. Ze heeft nog geen tics weer gehad in haar gezicht. Ze is er zelf heeeeel blij mee en wij natuurlijk ook. Een mooi bewijs dat hypnose op vele manieren kan helpen. Nogmaals super bedankt.

— Fam. Leferink

Kinderhypnose

Bij deze wil ik even onze bevindingen doorgeven w.b. Marvin. Marvin is op 29 november bij je geweest voor de hypnose, omdat Marvin heel vaak heel boos was en hij toch ook erg graag weer blij wilde zijn. Eigenlijk gaat het nu heel goed met Marvin, hij kan nog wel eens boos zijn maar dan past hij zijn techniekje toe en dan zie je hem veranderen. Het is een heel ander jongetje geworden, weer een stuk vrolijker als voorheen en hij voelt zich ook veel beter. Mocht hij nu toch nog eens boos worden dan is dit van korte duur en niet meer gemiddeld een half uur. Wij zijn allemaal erg blij met het resultaat en willen je daarom bedanken voor je hulp.

— Marvin

Kinderhypnose

Mijn dochter van 13 jaar komt voor hypnose therapie bij Wobke. Ze is hoogbegaafd, hooggevoelig, perfectionistisch en heeft veel angsten. Deze angsten zijn ontstaan door gebeurtenissen in haar jongere jaren en bepalen nu haar gedachten en handelen. Erg vermoeiend voor haar. Op 9 jarige leeftijd heeft ze anorexia ontwikkeld om controle te krijgen over alles wat haar overkomt, zo voelt zich anders en maakt haar zo onzeker. Na de 1e sessie, haar angsten die in haar onderbewuste brein zijn genesteld opnieuw onder ogen zien via hypnose en de lading van de nare emoties weghalen. Het werkt! Ze heeft connectie met de therapeute, ze is het eens met wat er gaat gebeuren. Er kan niets gebeuren wat ze niet wil. Ze geeft zich over! Mijn dochter zegt: ” Ik ben niet helemaal weg, maar volkomen ontspannen, het is fijn”. Er gebeurt veel maar is goed. Ze is nadien blij! Mama mijn hoofd is veel rustiger, ik ben niet meer zo bang, ik schiet niet direct in paniek! Haar ogen stralen weer, dat is lang, lang geleden. Wat een winst! De drempel om dit te doen; Het kan nooit erger worden, er gebeurt niks wat je niet wil. Vandaag 26 mei 2017: Een hele emotionele sessie, de angst om anorexia te durven overwinnen aangaan! Ze wil het! Oh wat kijk ik uit naar komende weken. Als onze dochter weer durft te groeien en echt kan genieten van eten. (Een leven zonder druk van een eetstoornis). Dik zal ze nooit worden! Bedankt Wobke!

— Anoniem

Angsten

Onze zoon (10) heeft PDD-NOS en daarbij behorende angsten, woedeaanvallen en een dwangstoornis. PMT-trainingen bij GGNet hadden hem niet geholpen. Toen kwam Hypnosepraktijk Twente op Facebook voorbij en trok mijn mans aandacht. Ik geloofde er eerlijk gezegd niet zo in, maar ons motto was: baat het niet, schaat het niet! Inmiddels is het een week geleden en het resultaat is er. Ongelofelijk gewoon!! Hij is vanmorgen voor het eerst in zijn leven in schemerdonker ALLEEN naar beneden gegaan. We vielen afgelopen week van de ene verbazing in de andere. Dit hadden we niet durven dromen! Kortom, wij zijn erg enthousiast over Hypnosepraktijk Twente en raden iedereen aan die een “probleem” heeft het te proberen. Super bedankt Wobke, ook namens Sam!

— Familie Wolterink

Kinderhypnose

Om te beginnen moet ik zeggen dat ik zelf geen vertrouwen had in hypnotherapie. Helaas waren ten einde raad met de zeer heftige maag/ buikpijn van onze jongste dochter ( 6 jaar ). De reguliere medische zorg hebben geen oplossing geboden. Je bent ten einde raad. Toen zijn wij in contact gekomen met Hypnosepraktijk Twente. Het eerste contact was al prettig en constructief. Gelukkig werd er snel tijd gemaakt voor onze dochter. Na 1 dag konden wij al terecht ( waarvoor nog dank ). In 1 sessie is zij van de heftige pijnen afgeholpen, durfde het haast niet te geloven maar het is echt waar. Natuurlijk was er een kleine week voor nodig om alles weer normaal te hebben, maar nog steeds ongelofelijk. Kan dus iedereen aanraden om het in ieder geval te proberen. Het heeft mijn dochter en ons ontzettend geholpen.

— Familie Heuvelink

Kinderhypnose

Anders

Wat een bijzondere ervaring en wat voelde ik me rustig na de tijd! Bijzonder voor mij, want er kwam een stuk leegte in mijn hoofd. Het continue piekeren maakte plaats voor meer rust, meer vertrouwen in mijzelf. Dingen waar ik me over suf heb lopen piekeren, waar ik nu meer met de gedachte komt wel goed heen kan. Meer vertrouwen, ook op mijn gevoel. Ik weet ook dat het niet opeens helemaal kan omdraaien, dus moeilijkere momenten zijn er nog wel, maar daar ga ik al wel makkelijker mee om. Het voelen en het afbreken van mijn muur, zijn nog wel punten waarvan ik weet dat ik er nog niet ben. Nog even aankijken of dat gaandeweg nog komt of dat daar toch een extra sessie voor nodig is. Ik ben in ieder geval al heel erg dankbaar voor de ontwikkeling tot nu toe!

— Lianne

Anders

Ik wil je even laten weten hoe het gaat na de hypnose. Je zij tegen mij dat ik geen ander persoon zou worden maar mijn naaste mensen zeggen dat dit wel zo is. Wat een verandering. Ik laat dingen die mijn geluk in de weg staan makkelijker los, zeur niet meer om kleine dingetjes en ben niet meer bang om opnieuw gelukkig te zijn. Mijn angst is voor een groot deel weg. Wanneer ik ergens last van heb praat ik zo ergens anders over en zet ik het heel makkelijk van me af. Mijn vriend merkt ook elke dag aan mij dat het goed gaat nu. Tussen ons gaat het ook super. We hebben zelfs besloten dat wij de pil laten staan en samen een kleine willen en hebben dit ook met iedereen gedeeld. Normaal zou ik bang zijn voor de reactie’s van anderen en wat ze er van vinden. Nu vertel ik met trots wat mij gelukkig maakt. Niets dat ons geluk nog in de weg staat! En wij hebben ons droomhuisje in Almelo gevonden. We gaan voor een mooie toekomst. Dankjewel voor je tijd en moeite! Ik heb er echt wat aan gehad! Ik zal zeker nog een keer terug komen als er iets is!

— Anoniem

Anders

Je hebt me een maand geleden gehypnotiseerd tegen nagelbijten en ik wilde je nog even laten weten hoe het nu gaat.
Ik heb nog nooit in mijn leven zo lange eigen nagels gehad. Wat ben ik jou dankbaar en trots op mezelf. Super bedankt!

— Katharina

Nagels bijten

Ik wil je graag laten weten dat ik aanzienlijk beter in m’n vel zit sinds m’n bezoek aan jouw praktijk. Eigenlijk vanaf het moment dat ik de stoel uit stapte al. Gaande weg de weken besefte ik dat ik zelfs het nare gevoel niet eens meer voor me kon halen. Natuurlijk heb ik nog wel eens dagen dat ik me wat minder voel, of dat ik licht slaap, maar nu haal ik m’n schouders ervoor op, ipv dat het een dingetje is of wordt. Er waren aardig wat mensen die oprecht nieuwsgierig waren naar het effect van hypnose bij mij, en heb ze daar dan ook absoluut een positieve feedback over gegeven. Heel erg bedankt nog

— Anoniem

Anders

Afgelopen maandag heb ik bij je een sessie gehad voor mijn complexe PTSS  klachten, ik kan je zeggen dat het geslaagd is! Ben veel rustiger in mijn hoofd, ik ben positief, en zie alles veel beter in mijn vrienden zeggen wat is er met jou gebeurd ? Je straalt weer! Mijn ogen twinkelen weer ik geniet weer en heb meer energie, op het moment dat rare gedachtes zouden opspelen voel ik even een raar gevoel in mijn buik en de opkomende gedachten zijn weg! Ik ben ontzettend blij dat ik bij je ben geweest, ik loop al 2 jaar bij een ggz instelling therapie hier therapie daar…wil ik niks van zeggen verder maar dit duwtje had ik net nodig ik voel me heel erg fijn ! Eerst was ik sceptisch ben niet te hypnotiseren nou nou als ik dit jaren geleden had geweten had ik het meteen gedaan! Het is nu 2 dagen geleden maar het wantrouwen jegens mensen is zeer 80% ik voel me bevrijd en de tunnel visie is weg heerlijk wat een rust…heel erg bedankt zover, mocht er een tweede sessie nodig zijn kom ik meteen eerst maar eens deze 5 weken afwachten…

— Bianca

Anders

Mijn eerste bezoek aan Wobke was zeer verassend. Na vele jaren allerlei soorten hulp te hebben gehad zowel voor lichaam als geest. Een ongelukkige jeugd, zeer slechte verstandhouding en enigszins verstoten door eigen ouders. Een eetstoornis van 17 jaar volgde met alle gevolgen van dien. Mijn bezoek aan Wobke heeft ervoor gezorgd dat ik in een soort andere wereld terecht kwam. Een wereld waar ik wel gelukkig ben. Een wereld met eigenwaarde. Een wereld met 85% minder nare gedachten over van alles en nog wat. Maar vooral een wereld waarin het voor de verandering om mij draait. Een groot stuk rust zowel lichamelijk als geestelijk. De situaties veelal door een roze bril te kunnen bekijken i.p.v. een grijze. Waarschijnlijk t.z.t. nog 1x een sessie om de puntjes op de i te zetten maar voor nu zou ik willen dat ik het al jaren eerder had gedaan! Dank je wel Wobke!

— Renate

Anders

Mijn leven lang notoir nagelbijter geweest, na 1 sessie ervan af! Ik ben zo blij! Alle middeltjes en manieren geprobeerd, niets daarvan hielp, maar nu eindelijk groeien mijn nagels weer lang.

— Anoniem

Nagelbijten

Twee weken geleden ben ik bij je geweest voor een sessie. Sindsdien voel ik me zeker rustiger. Ook slaap ik beter. Ik ben er nog niet en ben heel benieuwd wat het mij nog gaat brengen. Maar ik wilde je alvast even een update geven. Dus heel fijn dat ik zo snel bij je terecht kon.

— Mariëlle

Anders

Hallo Wobke, ik zou nog even reageren nav mijn bezoek aan jou een aantal weken geleden. Ik had het gevoel dat ik de tweede keer minder diep in hypnose was dan de eerste keer, maar beleefde het moment dat ik thuis met hartkloppingen op de grond lag en de ambulance kwam heel intensief!! Dat had ik niet als ik er gewoon aan dacht, maar in dit geval kwamen ook heel even de hartklopping weer terug, wat ik best wel angstig vond, maar je hebt me er super doorheen geleid. De dag erna voelde ik me nog enigszins onrustig, maar de weken erna gingen eigenlijk steeds beter. Er zijn zelfs dagen dat ik me zo geweldig goed en ontspannen voel! Ik heb sinds mijn bezoek aan jou veel meer energie en ben vrolijker thuis. Ik slaap bijna alle nachten door  en voel me de meeste tijd super ontspannen. Zowel mijn man als ik vinden dat ik echt verander. Ik ben op mijn werk vrolijk en energiek en merk dat uit reacties om me heen. Ik ben niet meer met mijn angst bezig, maar kijk weer vooruit. Af en toe zit ik nog met mijn ademhaling, maar dat is al zoveel minder! Ik hoop dat het zo blijft zodat ik vol goede moed aan onze vakantie in Kroatië kan beginnen! Nogmaals bedankt!

— Anoniem

Anders

Ik heb veel aan je sessie gehad, voel me rustig. Voor mijn examen goed geslapen, iets nerveus, maar niet zoals anders! Ook het voor de groep staan om een presentatie te geven, voelde ik mij rustig. Wat gek, helemaal niet dat gevoel!? Ook het doen van casussen binnen de opleiding voelt anders, heerlijk! Ben blij met mijn veranderingen! Bedankt daarvoor! Heb je aanbevolen bij mijn dochter, zou ook wel wat voor haar zijn! Wie weet zien we elkaar nog een keer weer…

— Anoniem

Anders

Erg eng als je niet weet wat er gebeurd. Eenmaal gesprek met Wobke begonnen en alle stress valt weg. Na mn sessie helemaal ZEN naar huis met een leeg hoofd. Bij thuiskomst was 1e reactie dat mijn gezicht er anders uitzag…..relaxed. Echte aanrader, stuk relaxter, geen gespannen lichaam, heerlijk door geslapen na lange tijd en lekkerste van alles…..leeg hoofd. Bedankt Wobke!

— Paula

Anders

2e sessie gehad…..heerlijk zen en een echte aanrader!

— Paula

Anders

Ik ben 1x bij Wobke geweest. Wat een leuke ervaring! Ik heb veel meer rust in mijn hoofd, kan gedachten makkelijker loslaten en ben veel relaxter! Na de hypnose was ik ook heerlijk helder en uitgerust. Ik kan Wobke echt van harte aanbevelen. Kom zeker nog een keertje terug voor de hoogtevrees!

— Maike

Anders

Heel erg bedankt voor de fijne en heilzame behandelingen. Ik had nóóit gedacht dat het zover zou komen om een afspraak te maken bij een hypnose therapeute. In het begin vond ik het allemaal een beetje eng, wist niet wat ik kon verwachten of wat een hypnose sessie met mij zou doen. Van tevoren had ik een lijstje gemaakt met punten waaraan ik zo graag wilde werken of wat ik me eigen wilde maken, zelf kwam ik er niet meer uit. Mijn hoofd zat overvol met informatie en gevoelens van angst, onzekerheid en twijfels. Al vanaf het eerste moment dat ik je zag, wist ik: “Dit voelt goed! Jij bent degene die me echt kan helpen”. Ik heb jou leren kennen als een lieve, zachtaardige vrouw bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Je neemt de tijd om mijn verhaal aan te horen en me daarbij te ondersteunen. Na de eerste sessie ben ik in positieve zin veranderd. Ik geniet meer van het leven, voel me zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf en ik kan ook beter omgaan met mijn emoties en hooggevoeligheid. Negatieve invloeden van buitenaf komen minder makkelijk binnen en ook kan ik dingen nu beter van me afzetten, wat voor mij echt een verademing is waar ik nu zoveel profijt en plezier van heb. Durf me ook meer te uiten en voor mezelf op te komen, iets wat voor mij vóór 11 november jl. wereldvreemd was. Je weet precies wat ik nodig heb op het moment dat ik bij jou in de praktijk ben en dat is wat je vertelt tegen mijn onderbewustzijn. En die wordt er helemaal blij van. Na de tweede sessie had ik een voldaan en opgelucht gevoel. Ook die keer heb je mij nieuwe energie, kracht, innerlijke rust en zelfvertrouwen meegegeven. Het heeft me veel goeds gedaan en ik laat me dan ook graag verrassen wat voor moois er dit jaar op mijn pad komt dankzij de hypnose sessies die ik bij jou heb gehad. Mocht ik ooit weer een sessie nodig hebben, dan neem ik graag weer contact met je op! Veel liefs en groetjes, Gerda

— Gerda

Anders

De hypnose heeft mij enorm geholpen met mijn paard. Ik heb veel meer leiding gevoel bij hem, ik durf hem veel meer te rijden, juist ook op wedstrijden. Missie geslaagd!!

— Anoniem

Paarden

Toen ik niet meer wist wat nog kon helpen kwam ik op het idee om hypnose te proberen. Dit was èèn van mijn beste beslissingen ooit. Hoe ik wegliep na de afspraak was geweldig! Ik voelde me zo goed. Een paar weken later merkte ik echt verschil in mijn gevoelens, lichaam en keuzes. Nu een paar maand later kan ik het iedereen aanbevelen. Met name de mensen die in de reguliere therapieën geen voldoende baat hebben gevonden. Het werkt bijna magisch!

— Michelle

Anders

Al ruim twee jaar ben ik bezig om rust te krijgen in mijn hoofd. Ik dacht teveel over dingen na en ‘s avonds bleef ik malen wanneer ik in bed lag. Door mijn hectische gedachtengang ergerde ik me ook steeds sneller aan mijn lieve kindjes en mijn lieve man. Geduld had ik nauwelijks. Mijn dagelijkse routine begon vaak negatief omdat ik mij vaak vermoeid voelde en zoals ik het omschreef in een “bleeeehhhhh staat” was (ik ben vermoeid…. ik kan mij nergens toe zetten). Een tijdje terug las ik via Facebook toevallig een advertentie over hypnosepraktijk Twente. Aangezien ik al meerdere dingen geprobeerd had en het allemaal net niet goed genoeg werkte heb ik een email geschreven om mijn situatie uit te leggen. Als reactie kreeg ik het bericht dat ze mij zeker weten kon helpen. Ik heb dan ook meteen een afspraak gemaakt. Het gesprek met Wobke was erg interessant en de hypnosesessie ging volgens Wobke erg goed. Na de tijd voelde ik me wel goed maar het was natuurlijk even afwachten hoe dit zich ging ontwikkelen. Meteen de volgende dag voelde ik me compleet anders. Ik werd niet vermoeid wakker, had genoeg geduld om mijn kindjes op een rustige manier aan te kleden en klaar te maken om naar de oppas en school te gaan. Ook op mijn werk voelde ik me een stuk rustiger en ik kon de hele dag mijn ding doen zonder dat mijn gedachten op de loop gingen. Ook in de avond was ik niet moe en het was rustig in mijn hoofd. Mijn man zei meteen dat het een heel verschil was. Nu twee weken later voel ik me nog steeds geweldig en vol energie… en doordat ik mij goed voel, voelen mijn kinderen en mijn man zich ook goed. Soms heb ik het gevoel dat ik in slowmotion praat, niet echt natuurlijk, maar ik focus mij zonder moeite op 1 ding en niet 100 dingen en daardoor ben ik een stuk rustiger persoon geworden. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen. Ik ben Wobke heel dankbaar voor haar hulp en raad mensen echt aan hypnose te overwegen.

— Claudia

Rust in hoofd

Ook tegen nagelbijten!! 1 keer een terug val gehad heel ernstig na 2 maanden… Daarna was ik er vanaf?? super blij mee?eindelijk mooie nagels ?

— Sanne

Nagelbijten

Ik heb beloofd een berichtje te doen over hoe het nu gaat. Het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik bij je ben geweest, geloof ik. Tot nu toe (en ik hoop blijvend) heb ik bijna nergens meer last van gehad. Zal je even weer opfrissen 🙂 Heb zo ongeveer 10 jaar lang last gehad van dwanggedachten icm angst voor overlijden van mijn vader. De eerste paar dagen viel het me echt op dat ik geen drang meer had om dingen 4 keer te doen maar deed ik nog wel vaak dingen 4 keer omdat het zo’n gewenning was. Dus niet omdat het moest! Nu heb ik vaker momenten dat ik denk: Hey, dit zou ik normaal heel moeilijk hebben gevonden. Zo heel af en toe, wanneer ik wat drukker in mijn hoofd ben dan speelt het nog iets op de achtergrond maar kan dit gelukkig negeren. Je mag dus ook best weten dat je een grote invloed hebt gehad en dat het mijn leven toch echt veranderd heeft. Je bent super! Liefs Renate

— Renate

Paniekaanval/Dwangneurose

Gister de hypnose gehad. Ik vond het heel eng. Bang voor het onbekende. Maar ze is lieve rustige vrouw die de angst wegnam. Ik kamp al 25 jaar met een probleem. Na de hypnose stapte ik de auto in en merkte meteen al een verandering. En nu dag 2, ik hou tijd over haha. Wat een andere wereld, nu al! Mocht je angst hebben of wat dan ook. Raad ik je dit aan. Niemand heeft me kunnen helpen, praten, dokters, medicijnen, niks van dit alles. En 1 behandeling en het wordt nu al minder, veel minder 🙂

— Lenny

Dwangneurose

Wat fijn de sessie die ik heb gehad. Je wordt er rustig van en je hoort gewoon alles wat ze zegt. Ik ben gegaan omdat ik vast zat in mijn leven. Ik worstel al jaren met het vinden van een juiste baan en voelde me niet bepaald zeker. Na 2 sessies voel ik mij gewoon veel beter en heb nog geen baan gevonden, maar heb volgens mij nu wel mijn richting gevonden en die diende zich spontaan aan. Het lijkt of ik in een flow zit en dat is een fijn gevoel. Hopen op nog meer positieve veranderingen, kom maar op…

— Anoniem

Anders

Ik ben een paar maand geleden bevallen van mn tweede kindje en had weinig energie en wilde graag weer een mama zijn die dingen onderneemt met haar kinderen. Door de hypnose heb ik weer super veel energie gekregen en ben ik weer leuke activiteit en aan het ondernemen zowel voor mijzelf als met kinderen en ik merk nog steeds dat het beter wordt! Echt super blij mee!

— Jidske

Meer energie

Het heeft even geduurd, maar zoals beloofd hier is de foto van m’n eerste ritje op m’n paard. Rustig gestapt aan de longeerlijn, maar ik zit er weer op. En ook nog eens zonder een knoop in mijn maag. Top!

— Chantal

Durf niet op paard te zitten

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.