Angsten en fobieën


Bepaalde soorten angsten en fobieën kennen we allemaal en iedereen is ook wel ergens bang voor, als het nu gaat om een spin, rat, hond of paard of een hele andere angst zoals angst voor treinen, liften, hoogtes of vlieg angst. Iedereen heeft wel een angst of fobie. Dit is helemaal niet erg en het is ook gezond.

Angsten en fobieën waarschuwt je bij gevaar

Bijvoorbeeld een brandlucht wat je ruikt zodat je snel tot actie over kunt gaan, of een gebouw wat op instorten staat zodat je snel kunt vluchten. Soms kan het ontstaan dat je erg last van je angst krijgt. Als je zoveel last ervan krijgt dat je omgeving dat ook gaat merken dan leef je voor die angst en kun je niet meer genieten. Je bent alleen maar bezig met je angst in plaats van te genieten van je leven.

Wat is hypnose en hoe werkt het eigenlijk?

Hypnose is een ontzettend krachtig instrument waarbij de hypnotiseur je in een diepe ontspanning brengt. Zodra je in diepe ontspanning bent, kan de hypnotiseur suggesties geven aan je onderbewustzijn. Hier geeft de hypnotiseur alleen suggesties die je zelf hebt aangegeven.

De hypnotiseur kan je onderbewustzijn niks zeggen waar je het zelf niet mee eens bent want dan kom je direct uit je hypnose. Hypnose is niet eng maar het geeft je juist een heerlijk ontspannen gevoel én je bent meestal al na 1 sessie van je probleem af.

Mijn inspiratie om een eigen bedrijf te beginnen is begonnen doordat ik zelf in hypnose ben gebracht met een probleem. Ikzelf hou ontzettend veel van paarden maar durfde er niet meer op te stappen. Dit was echt een probleem voor mij.

Ik ben in hypnose gebracht en daarna kon ik weer alles met het paard doen. Mijn angst is nu voorgoed weg. Ik was er zo van onder de indruk dat ik alles wou weten omtrent hypnose. Vandaar dat ik ook mijn eigen hypnosepraktijk ben begonnen. Ik heb meerdere opleidingen gehad en ben ook gecertificeerd allround hypnotiseur.

Hypnose voor angsten en fobieën

Ik heb de oplossing voor dit probleem! Directe hypnose is een krachtige methode om eventuele angsten en/of fobieën op te lossen, meestal binnen 1 á 2 sessies. In hypnose kun je gemakkelijk bij je onderbewustzijn komen en een knop omzetten zodat je geen last meer hebt van je angst. Nu denk je kan dit echt? Is het zo gemakkelijk op te lossen? Ja het is echt en het is gemakkelijk op te lossen! Stel je leven voor zonder die angsten waar je nu zo bang voor bent, en dat je eindelijk kunt genieten van het leven zonder te hoeven denken aan je angst. Dat zou toch geweldig zijn?!

Maak snel een afspraak om voor eens en altijd verlost te zijn van je angst!

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.