Tarieven


facebook
Bekijk de Facebook recensies
4,5 / 5 (47 beoordelingen)

google
Bekijk de Google recensies
4,3 / 5 (19 beoordelingen)

Een hypnose sessie is, in de meeste gevallen, een éénmalige investering in jezelf! Wil jij ook van je angst, probleem of verslaving af? Laten we nu samen deze snel en effectief aanpakken.

Ben jij aanvullend verzekert? Dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars een gedeelte van de behandeling. Om hier zeker van te zijn, vraag of kijk dit na bij je verzekeraar. Hypnose behandelingen vallen onder alternatieve zorg.

Hypnosesessie

Je kunt ontzettend veel behandelen met hypnose denk hierbij aan angsten, afvallen, verslavingen zoals stoppen met roken, migraine, betere prestaties op het werk, betere concentratie, hulp bij het rouwproces,podiumvrees, stressvermindering of gewoon voor de ontspanning. Hypnose is niet eng maar is geweldig om mee te maken. Je voelt je daarna heerlijk en ontspannen. De meeste problemen zijn met 1 of 2 sessies al verholpen. In sommige gevallen is een derde sessie nodig.

Hypnosesessie

kosten

150

incl. BTW

Afspraak plannen

Kinderhypnose

Ook kinderen kennen angsten. Denk hierbij aan plassen in bed of gewoon overdag in de broek, angsten bij het zwemmen, constant buikpijn hebben of heel onzeker zijn. Helaas komt dit vaak bij kinderen voor en doktoren kunnen hier weinig aan doen. Kinderhypnose kan hierbij helpen! Leeftijd van 4 tot 12 jaar. Afspraak maken voor kinderhypnose kan alleen telefonisch: 06 54 90 04 73

Kinderhypnose

kosten

125

incl. BTW

Afspraak maken voor kinderhypnose kan alleen telefonisch: 06 54 90 04 73

Contact

SleepTalk

Leeftijd van 14 maanden tot 14 jaar.

In maar 2 minuten per dag kun jij je kind helpen met zijn/haar probleem zodat jij, je kind en je familie in een positievere sfeer komen en weer kunnen genieten van elkaar! Dit is allemaal mogelijk met het SleepTalk programma voor kinderen! Dit is een fantastische tool om het gedrag van je kind te verbeteren en een sterkere band samen te creëren.

SleepTalk

Traject van 6 maanden

300

incl. BTW

Eenmalig

Contact

Hypnose duur?

Vergelijk het met de huidige situatie waar je nu in zit. Zoals je al wel ziet heb je de kosten er zo weer uit. Is hypnose duur? Niet wanneer je echt van je probleem, angst of verslaving afwilt. Ben je aanvullend verzekert? Dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars een gedeelte van de behandeling. Om het zeker te weten kijk dit zelf goed na. Hypnose behandelingen vallen onder alternatieve zorg.

– Een gemiddelde roker geeft meer dan €100,00 per maand uit aan sigaretten. Wanneer je echt klaar bent om te stoppen met roken dan ben je, in de meeste gevallen, met hypnose éénmalig €150,00 inc. btw kwijt.

– Overgewicht wordt in vele gevallen veroorzaakt door overmatig inslaan van snoep en andere lekkernijen. Zonder dat je het doorhebt koop je wekelijks teveel snoep. In de meeste gevallen kan dit onbewust meer dan €100,00 zijn per maand. Een sessie om hiervan af te komen kost, in de meeste gevallen, éénmalig €150,00 inc. btw. Dit betekent hierna minder inkopen doet, dus je hebt het al snel terugverdiend.

– Heb je een angst of fobie dan kun je er voor kiezen om hier je gehele leven mee rond te lopen. Maar je kunt ook een investering doen waarbij de kans heel groot is dat je van deze angst verlost bent.

– Ook kinderen lopen met veel problemen waarbij de ontwikkeling van een kind achterstand op kan lopen, of waarbij je kind zich schaamt. Een eenmalige sessie is in de meeste gevallen voldoende om uw kind te helpen om hiervan af te komen. Is €125 duur om je kind van een probleem af te helpen waarbij hij/zij al een hele tijd last van heeft?

Bedenk voor jezelf in wat voor situatie je nu zit, en stel je eens voor wanneer je hiervan af bent. Is een hypnosesessie dan niet de moeite waard?

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.