Tarieven


Een hypnose sessie is, in de meeste gevallen, een éénmalige investering in jezelf! Wil jij ook van je angst, probleem of verslaving af? Laten we nu samen deze snel en effectief aanpakken.

Hypnosesessie

Je kunt ontzettend veel behandelen met hypnose denk hierbij aan angsten, afvallen, verslavingen zoals stoppen met roken, migraine, betere prestaties op het werk, betere concentratie, hulp bij het rouwproces,podiumvrees, stressvermindering of gewoon voor de ontspanning. Hypnose is niet eng maar is geweldig om mee te maken. Je voelt je daarna heerlijk en ontspannen. De meeste problemen zijn met 1 of 2 sessies al verholpen. In sommige gevallen is een derde sessie nodig.

Hypnosesessie

kosten

135

incl. BTW

Afspraak plannen

Online videoconsult

Een online videoconsult is een perfecte manier om veilig een hypnose behandeling te starten zonder dat je bij ons langs hoeft te komen.

Je bent veilig thuis in je eigen vertrouwde omgeving, geen kans op besmettingen, hypnose behandeling in je eigen tijd beluisteren, mogelijkheid om de behandeling nogmaals te beluisteren, laagdrempelige manier om hypnose ervaren, tijdbesparing want je hoeft niet naar ons toe te komen en de behandeling is ook goedkoper.

Online videoconsult

kosten

100

incl. BTW

Online videoconsult plannen

Kinderhypnose

Ook kinderen kennen angsten. Denk hierbij aan plassen in bed of gewoon overdag in de broek, angsten bij het zwemmen, constant buikpijn hebben of heel onzeker zijn. Helaas komt dit vaak bij kinderen voor en doktoren kunnen hier weinig aan doen. Kinderhypnose kan hierbij helpen! Leeftijd van 4 tot 14 jaar. Afspraak maken voor kinderhypnose kan alleen telefonisch: 06 54 90 04 73

Kinderhypnose

kosten

100

incl. BTW

Afspraak maken voor kinderhypnose kan alleen telefonisch: 06 54 90 04 73

Contact

SleepTalk

Leeftijd van 14 maanden tot 14 jaar.

In maar 2 minuten per dag kun jij je kind helpen met zijn/haar probleem zodat jij, je kind en je familie in een positievere sfeer komen en weer kunnen genieten van elkaar! Dit is allemaal mogelijk met het SleepTalk programma voor kinderen! Dit is een fantastische tool om het gedrag van je kind te verbeteren en een sterkere band samen te creëren.

SleepTalk

Traject van 6 maanden

50

incl. BTW

Per maand

Contact

Hypnose duur?

Vergelijk het met de huidige situatie waar je nu in zit. Zoals je al wel ziet heb je de kosten er zo weer uit. Is hypnose duur? Niet wanneer je echt van je probleem, angst of verslaving afwilt.

– Een gemiddelde roker geeft meer dan €100,00 per maand uit aan sigaretten. Wanneer je echt klaar bent om te stoppen met roken dan ben je, in de meeste gevallen, met hypnose éénmalig €135,00 inc. btw kwijt.

– Overgewicht wordt in vele gevallen veroorzaakt door overmatig inslaan van snoep en andere lekkernijen. Zonder dat je het doorhebt koop je wekelijks teveel snoep. In de meeste gevallen kan dit onbewust meer dan €100,00 zijn per maand. Een sessie om hiervan af te komen kost, in de meeste gevallen, éénmalig €135,00 inc. btw. Dit betekent hierna minder inkopen doet, dus je hebt het al snel terugverdiend.

– Heb je een angst of fobie dan kun je er voor kiezen om hier je gehele leven mee rond te lopen. Maar je kunt ook een investering doen waarbij de kans heel groot is dat je van deze angst verlost bent.

– Ook kinderen lopen met veel problemen waarbij de ontwikkeling van een kind achterstand op kan lopen, of waarbij je kind zich schaamt. Een eenmalige sessie is in de meeste gevallen voldoende om uw kind te helpen om hiervan af te komen. Is €100 duur om je kind van een probleem af te helpen waarbij hij/zij al een hele tijd last van heeft?

Bedenk voor jezelf in wat voor situatie je nu zit, en stel je eens voor wanneer je hiervan af bent. Is een hypnosesessie dan niet de moeite waard?

close

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.