Podiumvrees


Moet je wel eens optreden of ben je een spreker? Veel mensen slaan doodsangsten uit zodra ze op het podium moeten presenteren. Een kleine troost, je bent niet de enige!

Alleen al de gedachte dat je voor een grote groep moet gaan staan waar iedereen met smart zit te wachten totdat je gaat optreden of gaat praten is al angstaanjagend. Sommige mensen hebben er zelfs hartkloppingen aan toe. Podiumvrees komt erg veel voor, veel mensen worden zo zenuwachtig dat ze niks meer kunnen zeggen en gaan stotteren. In het uiterste geval stoppen sommige mensen met hun droombaan en kiezen ervoor om een andere baan te gaan zoeken omdat ze gewoonweg niet meer op het podium durven te staan. Of ze hebben geen zelfvertrouwen meer en krijgen uiteindelijk een hekel aan het podium, en dus een hekel aan hun werk wat eerder als een droombaan werd gezien.

Met hypnose is podiumvrees gemakkelijk te verhelpen. De hypnotiseuse kan bij je onderbewustzijn komen waar je zelf niet bij kan komen en zo gemakkelijk een knop omzetten zodat je geen last meer hebt van podiumvrees. Is dit dan echt zo gemakkelijk? Ja dit is echt zo gemakkelijk. Meestal is dit al naar 1 sessie blijvend verholpen. Herken je één van de volgende punten?

  • Zweten
  • Zenuwachtig
  • Black-out
  • Laag zelfvertrouwen
  • Huilen
  • Overgeven
  • Hartkloppingen
  • Dringend naar het toilet
  • Hyperventilatie

Als je jezelf hierin herkent heb je mogelijk podiumvrees. Zelfs de bekendste artiesten en sprekers hebben hier wel eens last van. Je hebt veel oefeningen waarmee je jezelf wat rustiger krijgt, maar niks werkt zo goed als hypnose.

Zou je voor eens en altijd van podiumvrees afwillen? Maak dan gelijk een afspraak om weer te stralen op het podium!

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.