Hypnose voor ruiters


Je zult versteld staan te kijken hoeveel mensen er wel eens bang zijn op paard. Je bent echt de enige niet! Ook alles om de paarden heen kan wel eens beangstigend zijn. Denk hierbij aan:

  • Angst om een paard in de trailer te laden
  • Angst voor springen
  • Een paard uit de stal of wei halen
  • Hoeven uitkrabben
  • Angst om met de trailer te rijden

En zo kunnen we er nog veel meer bedenken. Paarden zijn grote krachtige beesten die soms erg onvoorspelbaar zijn. De meest lieve paarden kunnen wel eens raar doen. Een paard voelt ontzettend goed aan hoe jij je voelt. Als je bang bent om te gaan springen dan voelt het paard dat ook en denkt het paard dat het sprongetje hoe klein deze ook is, heel beangstigend is. Als je op concour gaat en je bent erg zenuwachtig dan wordt het paard dat ook en kunnen ze nog zenuwachtiger worden dan jezelf.

Angst is erg vervelend en kan bij sommige ruiters zelfs de doorslag geven om te stoppen met paardrijden. Veel ruiters hebben er geen plezier meer in en worden erg onzeker. Dit is helemaal niet nodig!

Hypnose kan de angst makkelijk wegnemen. Welk probleem je ook hebt met je paard, meestal is 1 sessie genoeg om blijvend van je angst of andere problemen met je paard af te komen.

Wil je meer weten over hypnose voor ruiters? mail gerust of maak gelijk een afspraak om van je probleem af te komen en weer te genieten van je paard!

close

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.