Hypnose voor bedrijven


Ongeveer 40% van alle medewerkers lopen tegen te veel werkdruk aan. Het gevolg hiervan is ziekte of zelfs een burn-out. Dit is een langdurig proces waarmee de medewerker lang in de ziektewet zit.

Dit kan door hypnose meestal al met 1 of 2 sessies verholpen zijn. Hypnose is ontzettend krachtig en kan mensen helpen om bijvoorbeeld een burn-out te verhelpen. De hypnotiseuse kan bij je onderbewuste komen wat je zelf niet kan en gemakkelijk een knop omzetten zodat de medewerker weer snel aan het werk kan. Dit scheelt een hoop ziektekosten.

Ook is hypnose voor bedrijven geschikt voor o.a:

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die er zijn voor hypnose voor bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Even de voordelen op een rijtje:

  • Tevreden medewerkers
  • Minder ziekte medewerkers
  • Kosten besparing
  • Gezondere medewerkers
  • Stress vermindering
  • Betere werkprestaties

Heeft u interesse of wilt u meer weten over hypnose voor bedrijven? Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.