Meest gestelde vragen


Over hypnose zijn veel vragen. Hieronder beantwoord ik alle vragen die mij gesteld zijn in de voorbij gaande jaren. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met op.

close

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Wordt een sessie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, het wordt niet vergoed. Aan de ene kant natuurlijk jammer maar aan de andere kant juist heel goed dit omdat niet iedereen overal maar sessies gaat doen zodat de premies ook weer omhoog vliegen.
Voor wie het nu wil…die betaald een prijs daarvoor en kiest zelf om zijn of haar verantwoording te nemen door zijn of haar eigen probleem aan te pakken. Hierdoor is de slagingskans ook velen malen groter.

Ik heb een probleem welke er niet tussen staat

Met hypnose is ontzettend veel (bijna alles) mogelijk. Het kan dus zijn dat je probleem er niet bij staat. Is dit het geval, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Is hypnose eng?

Hypnose is niet eng, integendeel! Hypnose is een fantastische ervaring en je voelt je daarna geweldig.

Werkt hypnose bij iedereen?

Hypnose werkt in principe voor iedereen die er open voor staat. Sta je niet open voor hypnose, dan gebeurt het ook niet en de hypnotiseur kan je dan niet in hypnose krijgen.

Wat voel je wanneer je in hypnose bent?

Hypnose zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen wordt. Je voelt je heerlijk en ontspannen tijdens de sessie. Ook na de sessie voel je je geweldig. Voor iedereen voelt dit anders maar over het algemeen voel je je heerlijk en ontspannen. Dit kan wel een paar dagen aanhouden.

Heb ik aan één hypnose sessie voldoende?

Meestal is één hypnose sessie genoeg om je te helpen met je probleem. In een bijzonder geval zijn een tweede of een derde sessie nodig. Dit ligt aan de persoon zelf, hoe intelligenter je bent hoe makkelijker het gaat om gehypnotiseerd te worden.

Kan ik in hypnose blijven zonder dat ik dat weet?

Nee dit is onmogelijk. Of de hypnotiseur heft de hypnose op of je komt zelf uit hypnose.

Hoe lang kan ik genieten van mijn verandering?

Elk probleem is in de meeste gevallen blijvend opgelost.

Wanneer merk ik resultaat?

Je merkt direct resultaat. In sommige gevallen duurt het wat langer voordat je resultaat merkt en ziet zoals bijvoorbeeld afvallen.

Hoelang duurt één sessie?

één sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Dit is inclusief voorgesprek, hypnose en eindgesprek.

Ga ik echt slapen tijdens hypnose?

Nee je gaat niet slapen tijdens hypnose, je bent in diepe ontspanning en je bent erg gefocust. Als je slaapt tijdens een hypnose sessie ben je niet in hypnose geweest. De term “slaap” wordt wel vaak gebruikt bij hypnotiseurs maar dit is een extra zet voor je brein om je in hypnose te krijgen.

Ik heb een pijnlijke kwestie waar ik niet graag over praat, kan ik toch geholpen worden?

Ja je kunt gewoon geholpen worden. Je vertelt wat je wilt veranderen en hoe jij je wil voelen, de hypnotiseur zorgt ervoor dat dit ook gebeurd zonder pijnlijke onderwerpen te bespreken als je dat niet wilt.

Ben ik de controle over mijzelf kwijt tijdens hypnose?

Nee je hebt ten alle tijde controle over jezelf. Als jij iets niet wilt gebeurd het ook niet en kom je direct bij. Ook als er bijvoorbeeld een brandalarm af zou gaan en je bent in hypnose, je komt direct bij en loopt gewoon het gebouw uit.

Wat kost een powersessie?

Tarieven kun je vinden onder het kopje tarieven.

Wat is het verschil tussen hypnotherapie en directe hypnose

Hypnotherapie heb je meerdere sessies voor nodig. Hierbij wordt voornamelijk gezocht naar hoe het probleem is ontstaan en uiteindelijk wordt het probleem opgelost. Je bent hier niet in een diepe staat van hypnose.
Met directe hypnose wordt niet gekeken naar hoe het ontstaan is maar wordt het gelijk vanaf de bron aangepakt. Hier wordt niet gezocht naar het probleem maar gelijk naar de oplossing. Voor directe hypnose heb je in de meeste gevallen aan één sessie voldoende.

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.