Leefstijl coaching


Wat is leefstijl coaching

Leefstijl is een manier van leven. Dit kan een gezonde manier van leven zijn waar veel mensen direct aan denken maar dit kan ook een hele andere manier van leven zijn, denk bijvoorbeeld terug naar de basis (geen telefoons, laptops e.d.).

Je hebt veel verschillende leefstijlen. Wij zullen vooral ingaan op een gezonde leefstijl omdat dit levensverlengend kan zijn en vergroot het aantal gezonde jaren waarin je de regie over je eigen leven kunt voeren. 

Een leefstijlcoach geeft je de regie over je eigen gezondheid! 

We ondersteunen mensen om in je dagelijkse leven zelf betere keuzes te kunnen maken die gericht zijn op voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. 

Waarom kiezen voor leefstijlcoaching

Steeds meer mensen kampen met overgewicht, een ongezonde leefstijl. De wereld is aan het veranderen en daar moeten we in meebuigen. Niks is zo lastig om dit te doen. Vaak kom je in situaties waarbij je het lastig vind om iets anders te doen dan mensen verwachten.

Nee zeggen is een veelvoorkomend probleem. Daarnaast durven mensen niet te veranderen in de angst dat anderen hier commentaar op hebben. Hoe vaak heb je wel niet de gedachte “ wat zullen ze niet van me denken?”. 

Hoe fijn zou het zijn als jij weer krachtig in je schoenen komt te staan en dat jij je doelen eindelijk kan halen en behouden! 

Wij helpen je naar je doelen toe te werken op je eigen tempo. Je leert grip krijgen over je eigen leefstijl en je krijgt een leefstijl wat echt bij jou past. Wat je vast kan houden voor de rest van je leven.

Er is nog een groot voordeel om te kiezen voor leefstijlcoaching. Als je een gezonder leefstijl aanmeet zal je minder last hebben van gezondheidsproblemen. Je lijf en geest wordt gezonder waardoor jij je echt lekker gaat voelen.

Je gaat ontzettend veel tijd besparen omdat je niet zo snel meer naar een dokter hoeft, ziekenhuis in/uit, fysio, je hoeft minder of geen medicatie meer te slikken en je betaald minder eigen risico.

Wanneer voelde jij je echt lekker in je vel? 9 van de 10 mensen zeggen jaren geleden, waarschijnlijk voordat de kinderen zijn gekomen en met de trouwerij. Veel mensen hunkeren terug naar dat moment. Dit kan ook jij weer terugkrijgen! Iedereen is in staat om zijn/haar leefstijl om te buigen waar jij je gelukkig mee voelt. 

Voor wie?

Dit is voor iedereen die graag zijn/haar leefstijl wilt veranderen. Die niet bang is om uit de comfortzone te stappen en bereid is om veranderingen echt een kans te geven.

Wil jij mentaal en fysiek weer lekker in je lijf komen te zitten? Dan is leefstijlcoaching wellicht iets voor jou! 

Wat ga je doen met leefstijl coaching / wat kan ik verwachten

We gaan je leren om anders om te gaan met eten. Ook gaan we aan de slag zodat je minder gestresst bent, meer ontspannen kan leven, beter kunt slapen en het sporten weer op kan pakken.

Met het eerste intake gesprek zullen we het formulier bespreken die je van te voren al hebt ingevuld. We gaan wekelijks metingen doen waardoor we goed kunnen bijhouden wat er al goed gaat en waar we aandacht aan moeten schenken. 

Daarnaast helpen we je mee om een goed actieplan op te stellen wat voor jou haalbaar is. Ook gaan we in gesprek om te kijken waar het aan ligt waarom jij nog niet afvalt en wat de reden hiervan kan zijn. 

Je eetpatroon wordt onder de loep genomen en aangepast waar nodig en bij verschillende pakketten zit hier ook een speciaal op maat gemaakt weekmenu wat je helpt om goed, gezond en gevarieerd te eten wat bij je past. 

We gaan een basaalmetabolisme berekening maken. Dit is een berekening om te kijken hoeveel energie je verbruikt in rust. Hierdoor kunnen we bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt om op gewicht te blijven en hoeveel calorieën je kunt eten om daadwerkelijk af te vallen. Je krijgt een goed overzicht en inzicht in jou eetpatroon en denkwijze.

Vaak eet je meer dan je lief is, hier staan niet veel mensen bij stil. Door meer inzichten te krijgen is de kans op succes groter om definitief je leefstijl te kunnen veranderen.  

Prijzen

Intakegesprek: Gratis
Losse coach sessie: € 90,-
Pakket Bronz Leefstijl verandering (4 x 30 min): € 149,-
Pakket Silver Leefstijl verandering (6 x 30 min): € 249,-
Pakket  Gold Leefstijl verandering (8 x 30 min): € 349,-

Pakket Bronz 

4 x coachingsessies leefstijlverandering van 30 minuten

Gratis intakegesprek

Gewicht analyse, BMI berekening en bloeddruk meting

Makkelijke oefeningen voor thuis

Complete plan van aanpak leefstijlverandering

Extra cadeau: Mijn boek “Succesvol afvallen” (zolang de voorraad strekt)

Pakket Silver 

6 x coachingsessies leefstijlverandering van 30 minuten

Gratis intakegesprek

Gewicht analyse, BMI berekening en bloeddruk meting

Makkelijke oefeningen voor thuis

Complete plan van aanpak leefstijlverandering

Extra cadeau: Mijn boek “Succesvol afvallen” (zolang de voorraad strekt)

Extra cadeau: Gratis weekmenu

Pakket Gold 

8 x coachingsessies leefstijlverandering van 30 minuten

Gratis intakegesprek

Gewicht analyse, BMI berekening en bloeddruk meting

Makkelijke oefeningen voor thuis

Complete plan van aanpak leefstijlverandering

Extra cadeau: Mijn boek “Succesvol afvallen” (zolang de voorraad strekt)

Extra cadeau: Gratis weekmenu

Extra cadeau: WhatsApp (persoonlijke) ondersteuning

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.