Soorten sessies


Welke sessie is geschikt voor mij?

Je hebt verschillende soorten sessies waar je uit kunt kiezen. Hieronder staan ze op een rij voor je uitgelegd.

Hypnotherapie

Hypnotherapie helpt je om de oorzaak van een probleem te achterhalen. Wil je weten waarom een probleem is ontstaan dan kun je kiezen voor hypnotherapie. Hypnotherapie bestaat uit 1 – 3 sessies. Hierbij ga je ook praten in hypnose. Tijdens de sessies kom je achter het probleem en deze gaan we samen tot een goeie oplossing vinden waar je onderbewustzijn ook mee eens is zodat je blijvend verlost bent van je probleem.

Powersessie

Als je nog nooit in hypnose bent geweest heb je altijd eerst een powersessie. Dit is een krachtige sessie en 8 van de 10 klachten zijn in 1 sessie blijvend verholpen. In deze sessie hoef je niet te praten, je hoeft alleen instructies op te volgen van de hypnotiseur en je voelt je daarna fantastisch.

Universele sessie

Deze sessie is geschikt voor mensen met levensvragen. Hierbij wordt je omhoog gebracht (naar het universum/hogere god/bron) het is maar net wat je zelf voor kunt stellen. Hiervoor is altijd eerst een powersessie nodig,(tenzij je al eerder in hypnose bent geweest) daarna kun je een universele sessie doen en wordt je “omhoog” gebracht. Hier gebeurd wat er moet gebeuren en hierdoor ontstaan de meest bijzondere ervaringen. Deze sessie is ook geschikt voor mensen die een dierbare zijn verloren.

Kwantumhypnose sessie

Deze sessie is geschikt voor mensen die niet verder komen in het leven. Ze zitten vast en weten niet waarom. Ook mensen met klachten zoals “ik wil voor mezelf beginnen maar durf de stap niet te zetten” zijn hier aan het goede adres. Dit is een onderbewuste belemmering en deze gaan we opsporen en oplossen in deze sessie.

Gelijk een afspraak maken voor een sessie? Klik hier.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.