Stop nu met roken


Hypnosepraktijk Twente

Stoppen met roken

We gaan beginnen over

Beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol

Ja ik wil stoppen met roken!

Hoeveel nederlanders zeggen dat wel niet. Dit is ongeveer 80% van de rokers! Maar een klein percentage stopt ook echt met roken.

Hoe vaak heb jij het al geprobeerd om te stoppen? Wat was dit keer je smoes zodat je toch weer begonnen bent?

Ik hoor veel mensen zeggen ik ben te oud, het heeft nu geen zin meer. Maar niks is minder waar! Het maakt niet uit op welke leeftijd je stopt, het heeft altijd zin!

Natuurlijk is het goed voor de gezondheid, dit weet iedereen. Wie stopt met roken heeft al na een paar jaar minder kans op hart en vaatziekten. Die kans is bijna gelijk aan het risico van mensen die nooit hebben gerookt!

Sigaretten laten liggen is 1 van de beste dingen die je kunt doen voor je gezondheid.

Wist je dat 1 op de 2 rokers overlijdt aan de gevolgen van roken?

Wist je dat 1 op de 4 van de rokers al voor zijn 65e verjaardag overlijdt?

Stoppen met roken heeft vele voordelen!

Wat zijn de voordelen?

Je houd meer geld over

Alles smaakt lekkerder

Meer lucht en conditie

Mooiere huid

Wittere tanden

Frisse adem

Beter humeur

Onafhankelijk

Je wordt ouder

Minder kans op hart en vaatziekten

Hoe kan ik jou helpen?

Ik ben zelf jaren een zware roker geweest. Ik vond het heerlijk, gezellig en ook een beetje stoer. Iedereen kende mij ook als een roker. Ik was erg jong en dacht verder niet na over de gevolgen van het roken. Ik dacht: “Iedereen moet een verslaving hebben dus voor mij is het de sigaret”.

Tot 3,5 jaar geleden was ik een zware roker. Op een gegeven moment kreeg ik moeite om trappen op te lopen. Ik stond boven aan de trap en ik was helemaal buiten adem! Dat kan toch niet aan die sigaretten liggen?

Ook werd ik erg benauwd en kreeg een echte rokershoest. Maar nog bleef ik die stomme sigaretten opsteken. Ik stak mijn kop in het zand want ik vond roken veel te gezellig! Echt mijn rustmoment.

Met dit coachingsprogramma kan ik jou helpen om je doel te bereiken. Ik weet hoe moeilijk het is om te stoppen en om het vol te houden! Ik weet wat je nodig hebt!

Waarom heb ik dit programma opgezet?

Ik help veel klanten om te stoppen met roken. Het is te gek voor woorden dat ik mensen hielp te stoppen terwijl ik zelf een sigaret opstak als de klanten er niet waren. Dit voelde absoluut niet goed.

Hoe slecht ik mij ook voelde, hoe ziek ik ook was. Ik stak altijd maar weer die sigaret op. Tegen mijn kinderen zei ik bijvoorbeeld vaak: “ even wachten, ik rook even een sigaret en dan gaan we iets leuks doen”.

Dit klonk op een gegeven moment zo raar in mijn oren. Hoe kon ik dat doen? Mijn kinderen werden op de 2e plek gezet en de sigaret op de 1e? Hier moet het stoppen! Ik moet hier wat aan doen!

Ik ben van de ene dag op de andere dag gestopt met roken. Iedereen verklaarde me voor gek en zei dat ik het toch niet zou volhouden. Ik wou aan iedereen bewijzen dat het me wel kon lukken en dat ik geen sigaretten meer nodig had!

Dit is me tot op de dag van vandaag gelukt! Ik ben hier nog steeds trots op! Ik merk ook zeker de voordelen van het stoppen met roken, heerlijk!

Ik heb dit programma opgezet omdat ik weet wat een roker nodig heeft. Ik weet wat de moeilijke momenten zijn en ik weet hoe snel je weer kunt terugvallen in je oude patroon. Ik wil je graag helpen om hier de controle over te krijgen!

Wat bieden wij?

Een programma van 3 maanden met intensieve ondersteuning om het stoppen met roken makkelijker te maken.

Dit programma bied je de mogelijkheid om eindelijk van deze vieze verslaving af te komen. Dit programma kan je helpen om die ondersteuning te krijgen die je nodig hebt tijdens moeilijke momenten zodat je het dit keer wel gaat volhouden!

Wij gaan jou helpen om het stoppen met roken zo makkelijk mogelijk te maken! Met een gesloten FB groep kun je samen stoppen met roken. Je staat er namelijk niet alleen voor! Je kunt elkaar ondersteunen en helpen waar nodig.

Voel je vrij zonder sigaret! Na deze 3 maanden ben jij gestopt met roken!

Waaruit bestaat het pakket?

3 maanden intensieve ondersteuning om te stoppen met roken t.w.v. € 180,-

Gratis stoppen met roken (MP3) t.w.v. € 45.00

Tips om makkelijker te stoppen met roken t.w.v. € 20.00

Gesloten FB groep om elkaar te ondersteunen (alleen leden van het programma)

50% korting op een afspraak in de praktijk t.w.v. € 68,-

Stoppen met roken

€ 313,- Totale korting van € 264,-

eenmalig

€ 49,-

Stoppen met roken PLUS

€ 813,- Totale korting van € 664,-

eenmalig

€ 149,-

Alles uit het stoppen met roken pakket

coaching whatsapp (tijdens moeilijke momenten)

Gratis persoonlijke thuissessie (t.w.v. 100 euro)

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.