Angst voor de tandarts?!


Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts? 40% van de volwassenen zegt angstig te zijn voor de tandarts en 6% heeft extreme angst voor de tandarts. Meer dan 2 miljoen mensen leven met angst voor de tandarts. Directe hypnose kan je helpen om definitief verlost te zijn van je angst zodat je weer rustig naar de tandarts kunt gaan!

Oorzaken angst voor de tandarts.

In veel gevallen gaat dit terug naar de jeugd, veel mensen hebben iets meegemaakt bij de tandarts in de jongere jaren waardoor je bang bent geworden voor de tandarts. Denk hierbij aan de (schooltandarts), het boren, de pijn of de verdoving die niet helemaal goed werkte.

Hoe eerder een kind went aan de tandarts hoe minder problemen die later krijgt bij de tandarts. Een tandartsbezoek is nooit leuk als er geboord moet worden of wanneer er een andere behandeling gedaan moet worden. Beloof je kind nooit met:”Het gaat geen pijn doen”. Hierdoor kan je kind zich verraden voelen als het wel zeer doet. Beloon je kind altijd na de behandeling.

Tips voor angst bij de tandarts.

Wanneer je erg angstig bent om naar de tandarts te gaan kan het regelmatig voorkomen dat je de afspraak telkens weer verzet. Hoe langer je een bezoek uitstelt hoe slechter je gebit wordt. Hieronder een aantal tips als je angstig bent voor de tandarts.

  • Praat er met anderen over. Anderen kunnen je motiveren om toch de stap te maken.
  • Wees niet bang om naar de huisarts te gaan met dit probleem. Zij kunnen je doorverwijzen naar een angsttandarts.
  • Zoek zelf een angsttandarts op die je begrijpt en de tijd voor je neemt.
  • Lees recensies van de tandarts waar je een afspraak mee maakt.
  • Maak de eerste afspraak zelf. Dit is puur voor de controle voor je gebit en om te onderzoeken of het tussen jou en de tandarts klikt.
  • Schakel anderen in zodra je een afspraak hebt. Zij kunnen je helpen om je aan de afspraak te houden, te steunen of te motiveren om toch naar de afspraak te gaan.
  • Bereid de afspraak met de tandarts goed voor. Wat wil je wel en wat beslist niet. Bespreek dit met de tandarts. Als je bang bent om een aantal vragen te vergeten neem dan een lijstje mee.

Tandartsen kunnen je een kalmerende middelen geven zodat je wat rustiger de behandeling doorkomt, denk hierbij aan lachgas. Ook zijn er een aantal tandartsen die gebruik maakt van narcose. Het nadeel hiervan is dat dit in de meeste gevallen niet vergoed wordt en zo erg duur is.

Nooit meer angst bij de tandarts!

Heb je slapeloze nachten of staat het zweet je al in de handen als je alleen al aan de tandarts moet denken? Zit je te trillen op de tandarts stoel of ren je al weg zodra je binnen bent? Kies vandaag nog voor directe hypnose om weer te ontspannen in de tandartsstoel zonder angst!

Hypnose helpt bij je angsten voor een tandarts

Hypnose kan je in de meeste gevallen al met 1 sessie definitief je probleem oplossen. Hypnose is erg krachtig en kan je gemakkelijk uit je visuele cirkel halen. Hypnose is snel, effectief en met een blijvend resultaat!  95% wat je doet is onbewust en dat is ontzettend veel. Je onderbewuste wil je graag gelukkig en veilig houden. Als er een situatie is ontstaan kan het onderbewustzijn ervoor kiezen om je angst te bezorgen. Je onderbewustzijn zal denken dat je dan veilig en gelukkig bent omdat je bijvoorbeeld de tandarts uit de weg gaat. Terwijl het bewustzijn (5% wat je doet) er heel anders over denkt. De hypnotiseur kan erg gemakkelijk deze visuele cirkel doorbreken waardoor je definitief verlost bent van je angst.

Wil je eindelijk verlost worden van je angst voor de tandarts en weer kunnen genieten van je prachtige glimlach? Wacht dan niet langer en kies voor directe hypnose! Plan hier direct een afspraak in of neem contact met ons op.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.