Wat is een hypnomaagband?


Hypnomaagband Virtuele maagband

Nederland wordt steeds dikker. Dit komt vooral omdat er bijna in al het voedsel wel suiker of ander troep zit. Ook wordt je bij elke winkel, gelegenheid, tankstation verleid om iets lekkers erbij te kopen. Snoep, lekker eten is vaak goedkoper dan gezond eten, dus kiezen veel mensen voor het makkelijke eten. De 1 heeft als argument lekker makkelijk, de ander heeft gewoonweg niet het geld om goed en gezond voedsel te kopen.

Wat is de hypnomaagband en wat doet het?

De hypnomaagband is een liefdevolle band wat om je heen wordt geplaatst. Deze band zorgt ervoor dat je snel een voldaan gevoel hebt en dat je niet meer zoveel kunt eten. Hierdoor kun je makkelijker “het snaaien” achterwege laten want je hebt een vol en voldaan gevoel. Zodra je dat hebt heb je ook geen behoefte meer aan snoepen tussendoor. Door deze liefdevolle band val je makkelijk af en is het eindelijk mogelijk om je streefgewicht te halen.

Hoef ik dan niet aan de lijn?

Nee in principe hoef je niet aan de lijn. Tuurlijk moet je wel opletten wat je eet. Het is niet zo dat je alles kunt eten wat los en vast zit. Je moet wel de wil hebben om af te vallen, anders werkt het niet. Je kunt wel met feestjes een lekker taartje eten, dat is niet erg. Ook kun je bijvoorbeeld in het weekend een bakje chips pakken. Dit is helemaal niet erg. De hypnomaagband zorgt ervoor dat je niet veel trek meer hebt in het snaaien doordat de band ervoor zorgt dat je snel een vol en voldaan gevoel hebt.

Werkt dit voor iedereen?

Ja dit werkt voor iedereen die de wil heeft om af te vallen. Het maakt niet uit of je 5,10 of misschien wel 40 kilo wil afvallen. Elk lichaam is anders, de een valt snel af en de ander wat minder snel. Je gaat zeker je streefgewicht halen, alleen bij de een is dat binnen een half jaar en de ander een jaar. Je hebt met de hypnomaagband geen jojo effect en daarom is dit zo effectief om te gebruiken als je echt wil afvallen en eindelijk je streefgewicht wil halen.

Mocht je nog vragen hebben dan bel ik je gratis terug om meer uitleg te geven over de hypnomaagband. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

4 reacties op "Wat is een hypnomaagband?"

 1. Kristel schreef:

  Wat zijn de kosten hiervoor? En hoeveel behandelingen?

 2. Suzanne schreef:

  Zijn de kosten voor de hypnomaagband dus ook 125 euro? En heb je genoeg aan 1 behandeling? En moet je daarna ook nog vaak langs komen of hoeft dat niet? En kost het verder dan ook nog iets?

  • Hypnosepraktijk Twente schreef:

   De kosten voor een behandeling overdag is 125 euro. In de meeste gevallen zal je aan 1 behandeling voldoende hebben. Voor meer vragen kun je het beste even een contact formulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.