Hoe hypnose mijn leven veranderde


Hoe mijn leven totaal veranderd is door hypnose

Hypnose heeft me altijd een gevoel van ongrijpbaarheid gegeven. Hoe kan dit en is dit echt? Het lijkt op magie en ik ben er nu dan ook heilig van overtuigd dat hypnose veel levens kan veranderen in de positieve zin. Iedereen kent wel showhypnose en iedereen vraagt zich af of dit nu echt kan?! Veel mensen blijven zich dit afvragen, maar ik ben dit verder gaan onderzoeken en heb het zelf ondergaan.

Een paar jaar geleden kreeg ik ineens last van angst. Angst om paard te rijden terwijl paarden altijd mijn lust en mijn leven waren geweest. Ik heb veel op een manege gewerkt, heb paarden ingereden en heb paarden concours klaar gemaakt. Daarna heb ik een tussenstop gehad omdat ik zwanger was van mijn eerste zoontje. Nadat mijn zoontje geboren was miste ik de paarden en wou ik zo graag weer rijden. Ik ben naar mijn paard gegaan en ben gaan rijden, alleen was er nu wat veranderd, ik was ineens erg angstig. Ik durfde niks meer en de angst werd steeds erger. Ik vroeg mij dan ook af hoe kan dit ineens? Komt dit omdat ik nu een kind heb of komt dit ergens anders door?

Een half jaar later was de angst zo erg dat ik er echt niet meer op durfde, toen was ik er klaar mee en wou iets met die angst doen. Na intensief zoeken op het internet heb ik de stap gemaakt en een afspraak gemaakt met een hypnotiseuse. Ik was net als veel mensen erg sceptisch over hypnose. Wat zou dit doen, zou dit wel werken, waar kan of moet ik rekening mee houden, wat kan ik verwachten en nog veel meer vragen. Mijn gedachten waren: “Wie niet waagt, wie niet wint”. Ik stond er erg nuchter tegenover maar wel met veel zenuwen. Na de sessie ben ik naar huis gegaan en heb er veel over nagedacht. Wat was er eigenlijk allemaal gebeurd, zou dit wel werken?

Eenmaal thuis heb ik maar liefst 2 dagen gewacht voordat ik naar mijn paard ben gegaan. Ik durfde het niet uit te proberen, maar uiteindelijk heb ik mij daar overheen gezet en wou nu toch weten of het heeft gewerkt. Natuurlijk was ik zenuwachtig en wist niet of ik er nu wel op zou durven stappen. Maar ik had een hypnose sessie gehad dus het zou nu over moeten zijn. Samen met een vriendin ben ik toch met veel zenuwen op het paard gestapt. Terwijl ik weet dat paarden al je gevoelens voelen. Dus als jij zenuwachtig bent dan voelt het paard dit ook.

Dus daar zat ik weer op een paard met veel zenuwen. Doordat ik zo zenuwachtig was werd het paard ook erg zenuwachtig. Toch merkte ik dat ik een stuk rustiger werd en dat ik niet veel last had van de streken wat mijn paard uithaalde. Sterker nog, hoe gekker mijn paard reageerde hoe rustiger ik werd. Ik begon zelfs te lachen toen mijn paard een vreugde sprong maakte. Ik stond er versteld van te kijken dat ik er nog niet afgesprongen was, wat ik normaal gesproken wel zou doen! Hypnose is echt verbluffend!

Hypnose heeft mijn leven totaal veranderd. Ik kan mensen helpen die de hoop bijna hebben opgegeven, kan het leven van mensen veranderen die niet meer weten hoe ze eruit moeten komen en het leven in een positieve manier kan veranderen hoe uitzichtloos het ook lijkt. Wat een hoop mensen kun je helpen, en wat een dankbaarheid is dit! En dat is het mooiste wat er is!

 

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.