Hypnose afspraak? Hoe gaat dit precies in zijn werk?


Hypnose afspraak maken

Hoe gaat een hypnose afspraak in zijn werk?

Ik zal je in deze blog uitleggen hoe we te werk gaan bij een hypnose afspraak. Wat kun je verwachten en hoe gaat eigenlijk een hypnosesessie?

Als je een afspraak hebt gemaakt, moet je rekening houden dat je een uur tot anderhalf uur kwijt bent. Er wordt eerst een kleine uitleg gegeven wat hypnose precies is en hoe het brein werkt. Daarnaast zullen er vragen gesteld worden over het probleem wat je wilt gaan aanpakken.

Wil je er liever niet over praten? Geen probleem, zelfs zonder al te veel informatie kunnen we je probleem goed en effectief aanpakken. Er wordt wel gevraagd hoe jij de ideale situatie ziet, wat je wilt veranderen, hoe je dit wilt aanpakken en of je een idee hebt hoe jij je wilt voelen.

Zodra duidelijk is hoe jij je probleem wilt gaan aanpakken beginnen we met de hypnose sessie. Bij hypnose ben je in een diepe staat van ontspanning. Er wordt gezorgd dat je zo rustig mogelijk bent zonder angst om in hypnose te gaan. Vervolgens gaan we beginnen en zorgen we ervoor dat je in een hele ontspannen sofa ligt zodat jij je heerlijk kunt gaan ontspannen.

Je gaat niet slapen, maar je bent in een heerlijke ontspannen staat. Zodra de hypnotiseuse zeker weet dat je in hypnose bent, gaat ze tegen je onderbewuste praten zodat je onderbewuste “gereset” wordt zodat je probleem voorgoed verholpen zal zijn.

Hypnose afspraak: Ik ben in hypnose geweest maar ik voel of merk niks.

De slagingspercentage is maar liefst 80%! Dit is erg hoog. Het komt wel eens voor dat je de eerste tijd geen verandering merkt. Dit komt doordat de ene brein het andere brein niet is. De een is een stoomlocomotief en de ander is een sneltrein. Maak je vooral geen zorgen, de veranderingen komen echt.

Zet het na de sessie van je af, en denk hier niet te veel over na. Hoe minder je er over nadenkt hoe sneller je veranderingen zult merken. Uiteraard is dit per persoon verschillend. Mocht er echt geen veranderingen merkbaar zijn dan is er een achterliggend probleem. Dan heb je een belemmering in je brein waardoor je probleem niet verholpen wordt. Deze belemmering zit altijd tussen de leeftijd van 0 en 8 jaar.

Bij deze leeftijd heb je geen kritische factor en je kritische factor zorgt ervoor dat je lichaam gelukkig en veilig blijft ten alle tijde. Mocht je een belemmering hebben in je brein dan kan de hypnotiseuse deze gemakkelijk opsporen zodat de lading van de belemmering af wordt gehaald. Zodra de lading van de belemmering af wordt gehaald ben je van je probleem verlost.

Hypnose afspraak: Wat betekent kritische factor?

De kritische factor is een soort “filter” wat tussen je onbewuste en bewuste brein in zit. Deze bouw je op vanaf de leeftijd 7 a 8 jaar. De kritische factor houdt je ten alle tijde gelukkig en veilig. Zodra je in hypnose bent zorgt de hypnotiseuse ervoor dat je kritische factor tijdelijk aan de kant gaat zodat de hypnotiseuse suggesties kan plaatsen in je onderbewuste.

Dit zullen alleen suggesties zijn die je zelf genoemd hebt. Zodra de hypnotiseuse iets zegt waar je het absoluut niet mee eens bent dan ben je binnen een honderdste van een seconde weer uit de hypnose. Dit is het werk van de kritische factor.

Hypnose afspraak: Hoe gaat de hypnotiseuse het probleem opsporen?

Als er een belemmering zit in je brein zodat je probleem niet wordt opgelost, gaan we het “zaadje” zoeken tussen de leeftijd van 0 en 8 jaar. Op deze leeftijd heb je nog geen kritische factor en ontstaat altijd een probleem.

Zodra de hypnotiseuse deze heeft opgespoord, zorgt ze ervoor dat de lading eraf wordt gehaald zodat je bij alle andere bevestigingen van het “zaadje” hier ook geen lading meer op hebt zitten. Zo ben je definitief van je probleem verwijderd.

Na een hypnose sessie voel je je fantastisch! Alle mensen hebben de WOW!! factor nadat ze in hypnose zijn geweest. Het is zeker de moeite waard en je voelt je na die tijd heerlijk!

Mocht je nog vragen hebben dan bel ik je gratis terug om meer uitleg te geven over de hypnose. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.