Zit ik bij een goede hypnotiseur?


Zit ik bij een goede hypnotiseur?

Hoe weet je nu of je bij een goede hypnotiseur zit?

Erg veel mensen twijfelen of ze een afspraak gaan maken. Maar waarom twijfel je toch nog? In dit blogbericht neem ik al je twijfels weg die je hebt over een hypnotiseur.

Er is heel wat te vinden op internet over hypnose en veel mensen worden hierdoor afgeschrikt. Mensen zijn sceptisch, dat is ook heel normaal en dit mag ook. Wat houdt het eigenlijk allemaal in en wat kun je er allemaal mee bereiken. Hypnose is nog redelijk onbekend en veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is met hypnose. Hypnose kan voor veel problemen de oplossing zijn!

Een aantal voorbeelden: stoppen met roken, afvallen, angsten, ontspanning, hoogtevrees, nagelbijten, rouwverwerking en meer. Dit zijn kleine voorbeelden waar je mee geholpen kunt worden met hypnose. Hypnotherapie is bezig met zijn opmars en het wordt ook steeds bekender. Een aantal ziekenhuizen werken af en toe al met hypnose met succes!

Wil je echt van een probleem af, dan kan dit met hypnose. Je moet het wel echt willen en je moet er klaar voor zijn om bijvoorbeeld te stoppen met roken of van je angst af te komen. Kun je echt afscheid nemen van die sigaretten? Wil je echt van je angst af? Als je antwoord hierop ja is dan kun je op zoek gaan naar een hypnotiseur die je hierbij gaat helpen.

Als je overtuigd bent dat je echt klaar bent met je probleem zal je op zoek moeten gaan naar een goede hypnotiseur, maar hoe weet je nu wie er goed is en wie niet? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden voordat je een afspraak maakt.

  • Hebben ze een website?
  • Is de hypnotiseur gecertificeerd? (Dit kun je zien op de website)
  • Staan er recensies op de website?
  • Weet de hypnotiseur waar hij/zij over praat.
  • En het belangrijkste nog wat is je gevoel erbij? Als je er geen goed gevoel bij hebt moet je het zeker niet doen. Als je gevoel goed is kun je een afspraak maken.

Ga vooral op je gevoel af. Je gevoel laat je nooit in de steek, dus luister hier ook goed naar.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.