Hypnose duurkoop of goedkoop?


Hypnose duurkoop of goedkoop

Veel mensen denken dat hypnose ontzettend duur is. En in eerste instantie lijkt het ook duur maar lees dit blog en laat je meenemen in de wereld van hypnose en laat je verbazen dat hypnose iemands leven, en vooral jou leven, kan veranderen.

Waarom hypnose een prijskaartje heeft.

Hoe komt het dat veel mensen denken dat hypnose prijzig is? Ze kijken vaak maar naar 1 ding. Hoeveel kost een sessie? Zodra je erachter bent gekomen hoeveel een sessie kost klik je weg of ga je verder zoeken en informatie bij elkaar verzamelen.

Wat is het slaging percentage, wat zijn de recensies en vooral hoe gaat mij dit mij helpen? Er komen veel vragen bij kijken, zit ik bij een goede hypnotiseur, kan ik wel in hypnose, werkt het wel voor mij, waarom kan een hypnotiseur geen garanties geven en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Veel producten wat je probeert bij bijvoorbeeld het afvallen of stoppen met roken, bijvoorbeeld nicotinepleisters, geven je geen garanties. Hier denk je niet bij na, deze koop je vaak met een impuls. Als je voor klachten naar de dokter gaat en je krijgt hiervoor pillen voorgeschreven, deze moeten vaak ook gewoon betaald worden, maar hier wordt niet bij nagedacht, dit koop je en hierbij heb je ook geen garanties dat die ene pil werkt voor je probleem. Omdat je de dokter vertrouwt slik je de pillen maar geen enkele dokter kan jou garanties geven.

Waarom dan al die twijfel voor hypnose? Dit komt vooral omdat hypnose relatief onbekend is en omdat veel mensen niet weten wat voor geweldige dingen je kunt bereiken met hypnose. Zelfs ziekenhuizen zijn al bezig om steeds meer hypnose toe te passen bij patiënten, dit omdat hypnose prachtige resultaten teweeg kan brengen.

Veel mensen denken binnen een kwartier klaar te zijn met een sessie. Dit is absoluut niet het geval. Eerst zal een intake gesprek plaatsvinden waar alle wensen worden besproken. Zodra je een afspraak hebt gemaakt ben je vaak 1 tot 1 1/2 uur onder de pannen en dit is inclusief een intake gesprek. Er zit veel tijd in om één persoon goed en zorgvuldig te helpen.

Hypnose is behoorlijk ongrijpbaar en hoe werkt het precies?

Hypnose is nog relatief onbekend en is bezig met zijn opmars. Er komen steeds meer mensen in aanraking met hypnose. Het werkt voor veel mensen heel goed, veilig en efficiënt. Problemen worden vaak met één sessie opgelost waar veel mensen van dromen! Is het dan zo simpel? Ja het kan zo simpel zijn. Je moet natuurlijk wel graag van je probleem af willen. Hoe werkt hypnose precies? Lees hier meer.

Hypnose duurkoop of goedkoop?

Het is heel simpel, hoeveel heb jij ervoor over om definitief van je probleem verlost te zijn waar je al zo lang mee worstelt? Wil je eindelijk een vrij leven waar je geen rekening hoeft te houden met jou beperking? Eindelijk genieten van het leven net zoals ieder ander mens.

Als je bij een goede hypnotiseur komt is het echt goedkoop. Kom je bij een amateur terecht, dan is de kans groot dat je duurder uit bent. Hoe weet je nu of je bij een goede hypnotiseur zit? Lees hier meer. Heb je een probleem waar je dolgraag vanaf wil en het je leven beheerst? Wacht dan niet langer en kies voor directe hypnose!

Laat Mij Je Helpen

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer want je bent het waard om weer gelukkig te worden! Plan dan meteen een afspraak in of wanneer je toch met vragen zit dan is het ook mogelijk om vrijblijvend een belafspraak maken of een contactformulier te sturen. Je kunt me dan alles vragen over hypnose en de behandeling.

Download gratis e-book:

De echte waarheid over hypnose

Er zijn veel vragen omtrent hypnose. Veel mensen weten niet wat het inhoudt en wat het kan doen. In dit gratis e-book ga ik al je vragen wegnemen die je hebt over hypnose. Klik hieronder op de knop om gratis toegang te krijgen.

Hypnosepraktijk Twente Echter waarheid over hypnose

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust en ik probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag Bel mij terug

Gecertificeerd Hypnotiseuse

Wij beschikken over de juiste papieren. Daarnaast heb ik les gehad van de zoon van Dave Elman, de grondlegger van Directe Hypnose

Directe hypnose, SleepTalk, kinderhypnose, afvallen, stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk je onze website dan ga je akkoord met onze cookies.